Barbora Škrlová týrala dítě. Soud ji podmínečně pustil na svobodu

08.02.2012 8:55

Jméno Barbora Škrlová je v Česku poměrně známé a to díky kauze týraných dětí z Kuřimi. Žena, která se přiznala, že topila dítě, ale mohla provádět i řadu dalších odsouzeníhodných činů, byla dnes pardubickým soudem podmínečně propuštěna na svobodu. Informuje o tom ČTK.

Barbora Škrlová týrala dítě. Soud ji podmínečně pustil na svobodu
Foto: hns
Popisek: Fotokoláž.

Pardubický soud rozhodl o podmínečném propuštění Barbory Škrlové na svobodu. Zkušební doba je sedm let, nad odsouzenou bude stanoven dohled. ČTK dnes informaci poskytl Aleš Korejtko, mluvčí pobočky krajského soudu v Pardubicích. Škrlová byla odsouzena na pět let za podíl na týrání dětí v kauze Kuřim. Za nápravu Škrlové, zajištění bydlení a poskytnutí finanční pomoci se zaručil spolek Šalamoun.

Škrlová se delší čas skrývala před spravedlností. Přibližně třicetiletá žena se v České republice vydávala za třináctiletou Aničku. Podařilo se jí uprchnout ze země, ale nakonec byla dopadena v Norsku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk, mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…