Bárta se pustil do dalšího kmotra i jeho "loutky", ministra průmyslu

12.08.2012 23:03

Vít Bárta, ačkoli nekandiduje v žádném z krajů, pálí ostrými jako před parlamentními volbami. Poté, co opakovaně napsal o Romanu Jurečkovi, členovi ODS z Plzně, se v neděli po poledni pustil do Pavla Dlouhého, vlivného člena občanských demokratů z jižních Čech.

Bárta se pustil do dalšího kmotra i jeho "loutky", ministra průmyslu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta řekl, že kandidovat nebude

Bárta uvedl, že měl namířeno do jižních Čech, aby probral situaci možného konceptu sportu s legendárním hokejovým trenérem Karlem Pražákem. Nakonec však od tématu upustil, jelikož se veškerá debata stočila právě na Dlouhého, jemuž se říká kníže z Hluboké.

"Místo sportu však tematicky zvítězil tak zvaný kníže z Hluboké, kmotr jihočeské ODS. Jurečko měl ministra spravedlnosti Pospíšila. Dlouhý má ministra průmyslu Kubu," píše Bárta, čímž dokládá opakované články z médií, které tvrdí, že právě Kuba je plně v režii Pavla Dlouhého .

"O poměrech v ODS svědčí například financování černých duší ve volebním roce 2010, kdy dokonce pražské vedení ODS muselo pod mediálním tlakem provést kontrolu jihočeské ODSky. Kupodivu bez většího výsledku. Dlouhý je znám veřejnosti nejvíce z policejního šetření, kterak jeho manželka zázračné zbohatla z třeboňského rybářství," dodává Bárta.

  • Vít Bárta píše o zákulisí politiky ZDE

Informace o tom, že Dlouhého manželka Jana vydělala v uplynulých pěti letech padesát milionů korun z dotací na místní rybníky, informovala v dubnu MF Dnes.

"Pánové Lexa s Pražákem se na Dlouhého partičku chystají a rád Vám řeknu, jak jim to půjde," uzavírá Bárta s odkazem na šéfa tamních Véček Jiřího Lexu a jedničku kandidátky do kraje Karla Pražáka.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: tan

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…