Baudyš v Hydeparku České televize: 11. září 2001 zorganizovala americká vláda

09.09.2011 9:21

AKTZUALIZOVÁNO Astrolog a konspirační teoretik Antonín Baudyš hovořil ve čtvrtek večer v České televizi o útoku na Světové obchodní centrum v New Yorku, který v roce 2001 otřásl celým světem. Viníkem podle něj nebyli teroristé, nýbrž americká vláda. Ta věděla, že je třeba podmanit si Eurasii, a potřebovala k vojenské invazi důvod.

Baudyš v Hydeparku České televize: 11. září 2001 zorganizovala americká vláda

Jedenácté září 2001 bylo podle Baudyše naplánované do posledního puntíku. Dvě věže obchodního centra se prý zřítily zcela v režii americké vlády. "Je zajímavé například, že se nenašly černé skříňky letadel, které jsou konstruované tak, aby odolaly i veliké nárazy, ale naopak se našly pasy teroristů, našel se jejich šátek a podobně," vysvětloval Baudyš.

Sledujeme téma 11. září 2001

Z bezpečnostních kamer centra nebo Pentagonu nebyl zveřejněn jediný záběr. "A v prachu po celém Manhattanu byl nalezen nanotermit, nejúčinnější výbušnina současnosti. To si neuděláte v jeskyni v Afghánistánu," podotkl. USA jsou prý zřejmě jediné, kde se tato výbušnina vyrábí.

Podobných poznámek měl Baudyš celou řadu. Před jedenáctým zářím prý nechala podobnou věc uskutečnit ruská vláda, když nechala explodovat několik panelových domů i s občany.

Psali jsme:
Klausův Hájek: Bin Ládin je jen fikce

Korupčníky taky nikdo neprozradí

Že se o těchto teoriích příliš nemluví a že je není možné dokázat, je Baudyšovi jasné. "V Česku je největším problémem korupce. Probíhá v nejvyšších patrech politiky i v těch nižších, regionálních. Uvědomme si, kolik lidí musí být v něčem tak masivním zapojeno. Kdo z nich mluví? Nikdo."

Nikdo nemluví, protože z korupce profituje. U závažnějších věcí, jako byl například útok na Světové obchodní centrum, se pak lidé zásadně bojí o život.

Pravda za 2 000 korun

"Pravda se nedá skrýt," řekl Baudyš. On jako astrolog ji čte z hvězd a vykládá ji svým klientům. Postavení planet v momentě narození člověka totiž podle něj určuje to, jaký je, jak myslí atd. "Za sezení si říkám 2 000 korun," poznamenal. "Není to mnoho. Sezení trvá, dokud není klient spokojen."

Později pro ParlamentníListy.cz upřesnil: "V televizi jsem říkal, že si za horoskop říkám maximálně dva tisíce, v polovině případů je to však jen tisíc korun," řekl Baudyš jr. 

Světové obchodní centrum (World Trade Center) byl komplex sedmi kancelářských budov dominující newyorské čtvrti Manhattan. Jedenáctého září 2001 do dvou věží centra narazily dva boeingy American Airlines unesené teroristy z islámské organizace Al-Kájda. Třetí spadlo na Pentagon ve Washingtonu a čtvrtý letoun se zřítil nedaleko Pittsburghu. V budovách Světového obchodního střediska tehdy zahynulo 2 752 lidí. Incident vyústil v americkou invazi do Iráku a Afghánistánu.

Čtěte:
Islamista: Muslimové se od 11. září distancovali. Média to nevidí
Miloš Forman: Otec Mašínů byl hrdina. Oni vrazi, protože přežili

reklama

autor: par

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…