Během oslavy na Hradě se bude konat jiná oslava. Ne, nejde o Staromák

27.10.2016 12:12

Neformální setkání u příležitosti oslav výročí vzniku samostatného československého státu se uskuteční také v Museu Kampa. Všechny příznivce tam zve Meda Mládková.

Během oslavy na Hradě se bude konat jiná oslava. Ne, nejde o Staromák
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Meda Mládková.

„Po úvodním neformálním přípitku a pozdravu od paní Medy Mládkové, Hany Marvanové a dalších osobností spojených s muzeem, který se uskuteční ve 20 hodin na nádvoří Musea Kampa, bude možné si zdarma prohlédnout aktuální muzejní výstavy, které zůstanou otevřeny až do 23 hodin,“ zní na pozvánce.

Ke zhlédnutí bude i nově koncipovaná stálá expozice s díly Františka Kupky a Otto Gutfreunda, kteří se v roce 1918 také výtvarně zapojili do příprav vzniku nového státu.

Sdělení Musea Kampa:

Paní Meda Mládková srdečně zve všechny své přátele a příznivce Musea Kampa na neformální setkání u příležitosti oslav výročí vzniku samostatného československého státu. Po úvodním neformálním přípitku a pozdravu od paní Medy Mládkové, Hany Marvanové a dalších osobností spojených s muzeem, který se uskuteční ve 20 hodin na nádvoří Musea Kampa, bude možné si zdarma prohlédnout aktuální muzejní výstavy, které zůstanou otevřeny až do 23 hodin. Ke zhlédnutí bude i nově koncipovaná stálá expozice s díly Františka Kupky a Otto Gutfreunda, kteří se v roce 1918 také výtvarně zapojili do příprav vzniku nového státu. Přijďte v pátek 28. října si připomenout vznik Československa. Těšíme se na viděnou! 20:00 neformální přípitek s Medou Mládkovou, Hanou Marvanouvou a dalšími osobnostmi spojenými s Museem Kampa 19:00 – 23:00 zdarma otevřené muzeum (poslední vstup umožněn ve 22:30)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …