Bidenův úspěch povzbudí progresivisty k dalším podvodům, obává se sociolog Hampl. V EU už Zelení s Piráty pečou nová volební pravidla

01.01.2021 8:33

Sociolog Petr Hampl je přesvědčen, že Joe Biden, kterého považuje za dementního, vyhrál prezidentské volby v USA podvodem. Hampl má za to, že toto vítězství povzbudí progresivisty k páchání dalších podvodů. Varuje, že v EU už Zelení a Piráti připravili zákon, který údajně Evropské unii dovolí manipulovat s volebními výsledky ve všech členských státech EU.

Bidenův úspěch povzbudí progresivisty k dalším podvodům, obává se sociolog Hampl. V EU už Zelení s Piráty pečou nová volební pravidla
Foto: Repro Youtube
Popisek: Prezidentští kandidáti Donald Trump a Joe Biden

Anketa

Která pohádka si zaslouží zamknout do trezoru a nevysílat?

hlasovalo: 10948 lidí
Rok 2021 bude rokem, kdy se prezidentského úřadu ujme demokrat Joe Biden, který v listopadovém prezidentském souboji porazil republikána Donalda Trumpa. Sociolog Petr Hampl se v komentáři pro Prvnízprávy.cz. zamyslel nad tím, co bude tato změna v Bílém domě znamenat pro Česko.

V prvé řadě to prý znamená, že se elitáři znovu ujímají moci. Elitáři, kteří nebudou mluvit o vlastenectví tak, jak o něm mluvil Donald Trump.

Místo toho budeme slyšet o novém světovém řádu, méněcennosti bílé rasy, nebezpečí nacionalismu, právu zapalovat centra měst (pokud máte správnou barvu pleti) a vše ostatní, co k tomu patří. Biden tak mluvil během své kampaně a bude tak mluvit i nadále,“ vyjádřil své mínění Hampl, který je přesvědčen, že Biden vyhrál díky podvodu.

Obává se, že jde o precedens, který progresivisty povzbudí k páchání dalších podvodů.

„Všude poroste tlak na změny volebních zákonů. Ostatně, na úrovni EU už existuje návrh (prosazený Zelenými, včetně českých Pirátů) na zavedení jednotného evropského volebního zákona. S pravidly takovými, aby bylo možné z Bruselu libovolně měnit volební výsledky v celé Evropě,“ rozvádí svou myšlenku dál Hampl.

Pro samotné Česko se podle Hampla nezmění nic. Stejně jako za časů Donalda Trumpa bude ambasáda USA podporovat neziskovou organizaci Člověk v tísni a podobná uskupení, která Hampl považuje za nebezpečné.

Pokud se vůbec něco změní, tak prý naroste riziko, že USA někde ve světě rozpoutají další válku.

„Turecko může počítat s americkou podporou svých budoucích agresí, ale tak tomu bylo i za Trumpa. Oproti tomu poroste riziko útoků na další země kdekoliv ve světě – dementní prezident může snadno schválit komukoliv cokoliv,“ pravil Hampl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala na ČT: „Jsme předurčení dovládnout.“

22:00 Premiér Fiala na ČT: „Jsme předurčení dovládnout.“

Premiér Petr Fiala (ODS) byl hostem v pořadu Interview ČT24, kde vyzdvihoval svou vládu jako pevnou.…