Bílí nejsou rasisté. Levicová válka proti nim musí přestat. Nebudete věřit, kdo to napsal

24.02.2015 16:45

Předseda amerického konzervativního uskupení Conservative Campaign Committee Lloyd Marcus jako Afroameričan ostře kritizuje levici za to, že prý rozpoutala válku proti bílým Američanům.

Bílí nejsou rasisté. Levicová válka proti nim musí přestat. Nebudete věřit, kdo to napsal
Foto: repro Huffpost.com, tan
Popisek: Masové protesty v americkém Fergusonu začaly poté, co policista zastřelil neozbrojeného černošského mladíka. K podobnému incidentu došlo i tři týdny poté v kalifornském Berkeley

„Modlím se za to, aby vám to, co chci v následujících řádcích sdělit, otevřelo oči. Abyste pochopili, jaké zlo přichází z americké levice reprezentované Demokraty, Hollywoodem a mainstreamovými médii. Oni učí nevinné malé děti ve školách, že je nutné cítit se provinile, pokud se narodí jako bílé,“ píše v úvodu předseda konzervativního amerického uskupení Conservative Campaign Committee Lloyd Marcus. Podle něj se takový stav věcí dá popsat pouze tím, že americká levice vyhlásila válku „bílé“ Americe. „Jsem černý a jsem Bohu vděčný za takového, jakého mě stvořil. Představte si ale reakci levičáků, kdyby to samé prohlásil bílý Američan. Z jejich pohledů může být hrdý sám na sebe jen gay či představitel menšiny!“ podivuje se Marcus, sám Afroameričan.

„Na společné večeři s mými bílými přáteli jsem se jich ptal, jak oni sami snáší to, že levice hanobí všechny bílé. Zajímalo mě, kdy se tohle všechno zvrátí. Přátelé se smáli a v nadsázce říkali, že se ze mě stává bílý nacionalista, jakým byl David Duke z Ku-klux-klanu,“ popisuje Marcus a dodává, že neobhajuje ani nepředpovídá rasovou válku. „Jen se ptám, jak dlouho je možné všechny bílé Američany nespravedlivě označovat za rasisty. Kdy tito lidé řeknou dost a vzbouří se? Nesnáším, když se snaží jistí politici a aktivisté záměrně rozeštvat společnost a postavit lidi proti sobě,“ píše Marcus.

celý text v angličtině najdete ZDE

Americká levice podle jeho názoru vyvolává nenávist a násilí. „Pomocí generalizování a špinavých lží přesvědčuje celou Ameriku, že bílí muži, a zejména policie, vraždí mladé černé kluky jako na běžícím pásu. Když učíte černé mladíky, že kritizovat Baracka Obamu je rasistické a Trayvon Martin a Michael Brown byli zavražděni rasistickou policií, dá se očekávat, co bude následovat. Záleží na dobrých lidech jako jsem já a vy, abychom proti této nenávisti přicházející z levice společně bojovali. Ještě bych chtěl ovšem zdůraznit, že neobhajuji násilí či něco podobného. Jen vyzývám k tomu, abychom projevili odvahu a dělali správné věci,“ konstatuje Marcus.

„Všechna tato nenávist americké levice vůči bílým Američanům má samozřejmě svůj politický základ. Stručně řečeno, levičáci se snaží černochy přesvědčit o tom, že Spojené státy jsou skrz naskrz prolezlé rasismem a všem bílým jde jen o to, aby uškodili černým. Demokraté nabádají své voliče, aby jim dali svůj hlas a pomohli tak udržet údajné rasistické a bohaté bílé Republikány na uzdě. Já samozřejmě vím, že tento jejich nesmyslný příběh je lživý. Demokraté ovšem považují podobné štvaní jednotlivých etnik proti sobě za nutný krok k tomu, aby získávali nové voliče. My všichni se účastníme boje dobra se zlem. Modlím se za to, aby vám dal Bůh sílu, moudrost a odvahu odmítnout levicové zlo. Nikdo z nás nesmí být nucen k tomu, aby se styděl za svou rasu. Levicová válka proti bílé Americe je nepřípustná!“ uzavírá Marcus.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…