Bizár z Černínského paláce: Luboš Zaorálek vyhodil mého manžela, protože je do mě zamilovaný. Manželka velvyslance, členka ČSSD, začala zveřejňovat neuvěřitelné věci

01.04.2017 15:52

Alena Borůvková v minulosti pracovala pro Ministerstvo zahraničních věcí ČR. Za časů Jiřího Paroubka v ČSSD se také pokoušela o post místopředsedkyně strany, ale neuspěla. Stáhla se tedy do ústraní a zůstala jen řadovou členkou ČSSD. Teď se však dáma znovu vrací na scénu. Když už se její muž musí vrátit ze Švýcarska do Prahy, kvůli prostořekosti své ženy na twitteru, tak si možná dáma řekla, ať to stojí za to. A spustila takové slovní rodeo, které by jí mohl závidět snad i americký prezident Donald Trump.

Bizár z Černínského paláce: Luboš Zaorálek vyhodil mého manžela, protože je do mě zamilovaný. Manželka velvyslance, členka ČSSD, začala zveřejňovat neuvěřitelné věci
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Bývalý ministr zahraničí Lubomír Zaorálek

Manželka českého velvyslance ve Švýcarsku to podle Lidových novin svému muži pořádně zavařila. Na sociální síti twitter prý byla příliš prostořeká a ministru zahraničí Lubomíru Zaorálkovi (ČSSD) došla trpělivost. Karel Borůvka se do konce dubna musí vrátit domů. Alena Borůvková prohlašuje, že nic neprovedla, ale pokud už se její muž skutečně musí vrátit do Prahy, tak alespoň od plic napíše, co si o šéfovi české diplomacie myslí. 

„Muž, který se bojí mozku podřízené, by nikdy neměl být ministrem zahraničí. Je to za mnou. 3 roky čekání, kdy mu rupne v bedně,“ napsala Borůvková na twitteru. Za posledních čtyřiadvacet hodin napsala podobných vzkazů asi 20 a jeden vedle druhého by se šéfovi české diplomacie Lubomíru Zaorálkovi zřejmě nelíbily.

„Vlastně žádné nadstandardy nechci. Mám dost. Je mi ale (líto) 30 procent občanů ČR pod hranicí chudoby a rozhodně jim neradím, volit Zaorálka,“ pálila dál dáma.

Je přesvědčena, že její muž byl ze svého vyslaneckého postu odvolán bezdůvodně, ale novináři vždy nějaký důvod najdou. Našli si prý její twitter, přitom dáma trvá na tom, že se hodně držela zpátky, takže nebyl důvod povolávat jejího muže zpátky do Prahy. A když už se to stalo, dáma se přestala krotit.

„Dle mého střízlivého názoru má Zaorálek slíbené místo premiéra, ale musí do mlátičky ještě narvat několik desítek ‚nepohodlných‘,“ střílela od boku.

Z ní samotné se prý stala disidentka a vlastně ani netuší proč. Možná proto, že ministra Zaorálka označila za „ksindl“.

Členovi vlády navíc vyčetla, že se do ní zamiloval a chce touto cestou získat její pozornost.

„Může někdo vyhodit manžela, protože je do jeho ženy ministr bezvýchodně zamilován? Já to tuším, Luboši, ale toto cesta NENÍ,“ upozornila.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…