Blb Ištvan, napsal k obvinění Nečase ODSák. A komunisté...

12.02.2014 10:57

Zatímco dlouholetý člen ODS Petr Štěpánek se děsí činů vrchního státního zástupce Ivo Ištvana a šéfa protimafiánského policejního útvaru Roberta Šlachty, komunisté cítí zadostiučinění. „Policie obvinila expremiéra Petra Nečase. V nedávném průzkumu o veřejném mínění se ukázalo, že lidé ocenili Rusnokovu vládu více než tu Nečasovu. Mnozí se ptali proč? Nyní definitivně víme další důvod proč. Nečasova vláda nehleděla na potřeby občanů a zároveň to byla vláda zkorumpovaná. Celou dobu jsme na působení této vlády upozorňovali,“ sdělil ParlamentnímListům.cz předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik.

Blb Ištvan, napsal k obvinění Nečase ODSák. A komunisté...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vrchní státní zástupce Ivo Ištvan

Anketa

Co říci k obviněnému Petru Nečasovi?

hlasovalo: 16191 lidí

„Někdy mi připadalo, jako kdyby člověk hrách na stěnu házel. Dnes rádoby reformovaná ODS s obviněným poslancem Svobodou nám skýtá pramalou záruku jakékoli pozitivní změny pro občany či možnost konstruktivního uvažování a hledání nápravy věcí, které způsobila Nečasova vláda. Stranické tváře ODS se pouze přeskupily a do čela byl postaven Petr Fiala. Sám voják v poli je vždy rytířem, který mnoho nezmůže,“ pokračoval Kováčik.

Diametrálně odlišně se na celou věc dívá dlouholetý člen ODS Petr Štěpánek. K záležitosti se vyjádřil způsobem pro něj typickým: „Stará moudrost praví: Kde blb, tam nebezpečno. Vzhledem k přítomnosti Ivo Ištvana a Roberta Šlachty na území této republiky jsou v nebezpečí všichni její obyvatelé. Smutné!”

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…