Blok proti islámu prý přijde bránit Krnáčovou. Aby ji při rozsvěcení stromu nenapadli islamisté

20.11.2015 20:47

Místopředsedkyně Bloku proti islámu Jana Volfová v otevřeném dopise jasně podpořila primátorku Adrianu Krnáčovou (ANO). Členové hnutí prý přijdou nejmocnější ženu Prahy podpořit proti islámským radikálům, až bude rozsvěcet tradiční vánoční strom na Staroměstském náměstí. Rýpla si přitom i do premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD).

Blok proti islámu prý přijde bránit Krnáčovou. Aby ji při rozsvěcení stromu nenapadli islamisté
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Jana Volfová během moderování akce Úsvitu-NK a Bloku proti islámu, v jehož je vedení.

„Z médií jsme se dozvěděli, že vzhledem k bezpečnostním rizikům nebude tradiční Vánoční strom na Staroměstském náměstí v Praze rozsvícen za přítomnosti občanů. Případně se tak stane bez účasti veřejnosti, aby lidé nebyli vystavení riziku teroristického útoku. Postupujete tak přesně podle slov pana premiéra, že se bojí. Pokud se bojí premiér České republiky, začínají se bát i další občané a jak jsme pochopili, začínají se bát i zastupitelé hlavního města Prahy. My se ale nebojíme. Jsme připraveni bránit naši zemi proti zlu, které nám hrozí, a určitě nechceme zlu ustupovat," napsala v otevřeném dopisu Volfová, politická kolegyně Martina Konvičky.

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Místo prchání před zlem musíme trvat na dodržování našich tradic. Musíme si připomínat, že naše kultura stojí na křesťanském Desateru, kde mimo jiné stojí: Nezabiješ. Proto musíme tuto tisíciletou tradici hájit. Primátorku proto žádá, aby prozradila, kdy bude strom rozsvěcet, aby ji lidé mohli přijít podpořit. Volfová by tak chtěla ukázat teroristům, že se jich nebojíme. Ať dělají, co dělají, lidé z Bloku proti islámu hodlají hájit tradici pro nás i naše děti a jejich děti před radikály, ať si vyhrožují, čím chtějí.

Celý text najdete zde

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…