Bobo se rozzuřila na Babišovy redaktory: Jejich prasárny už přesáhly všechny meze

24.10.2013 16:27

Lídryně pravicového bloku Hlavu vzhůru! Jana Bobošíková si vysloužila silnou kritiku ze strany Andreje Babiše za svá slova o tom, že babišovci nejsou jednotní. Ve čtvrtek na ni zaútočili i novináři z MF Dnes. V reakci na to vydal blok Hlavu vzhůru! prohlášení, v němž praví, že prasárny Babišových redaktorů přesáhly meze politického soupeření.

Bobo se rozzuřila na Babišovy redaktory: Jejich prasárny už přesáhly všechny meze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus a Jana Bobošíková, ilustrační koláž

„Nenávistné komentáře ještě nedávno zcela nezávislých redaktorů v dnešní MfD a LN.cz páchnou prasaty na sto honů. Jana Bobošíková prý stejně jako Václav Klaus věří v užitečnost kmotrů v politice. Podle redaktorů MfD to napsal ve své poslední knize. To už není jen obyčejná lež, to je lež umocněná na druhou. Nazývejme věci pravými jmény, je to sprostá lež, prasárna a svinstvo,“ zlobí se klausovci.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Brzy může dojít na kohokoli z nás

Anketa

Jaká z nových stran je Vám nejblíže?

19%
9%
hlasovalo: 11344 lidí
A zaujatost novinářů dokládají na dalším příkladu. „Redaktory MfD zajímá tisíckrát omletý osmivteřinový záběr předávaní kytky prezidentu Husákovi, předané před 28 lety zcela formálně a bez jediného slova. Redaktory nezajímá bolševická a podezřele estébácká minulost Andreje Babiše, který si je koupil. LN.cz se dokonce snaží relativizovat jeho zjevné přisluhování komunistickému režimu. Jak tyhle výplody nazvat? Je to demagogie, manipulace, oblbování čtenářů,“ upozorňují.

A dodávají, že brzy může dojít na každého. „Babiš si dnes vybral jako terč Janu Bobošíkovou. Jeho možnosti, jak zdiskreditovat své politické protivníky, jsou neomezené. A on jich umí, prostřednictvím vyděšených redaktorů obávajících se o místo, využít. Po případném úspěchu ve volbách se jeho možnosti ještě znásobí. Bude diskreditovat nejen politické oponenty, ale i konkurenty svých firem, nepohodlné zaměstnance a vlastně každého, na koho ukáže. Teď ukázal na Janu Bobošíkovou, zítra ukáže na kohokoli z vás,“ varují klausovci.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…