Bobošíková jednala o Klausově návratu. V neděli přibudou další lidé z ODS

24.08.2013 21:31

Šéfka Suverenity Jana Bobošíková jednala s poslancem Borisem Šťastným, který nedávno opustil ODS. Téma se týkalo Václava Klause a jeho návratu do aktivní politiky. Shodli se, že pro exprezidentův úspěch udělají vše.

Bobošíková jednala o Klausově návratu. V neděli přibudou další lidé z ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus a Jana Bobošíková

„Shodli jsme se na tom, že uděláme vše pro to, pokud se Václav Klaus rozhodne pro návrat, aby tento návrat byl úspěšný. Jednali jsme o tom, jak spojit síly,“ uvedla pro Novinky.cz předsedkyně Suverenity Jana Bobošíková.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Ta se v sobotu sešla s Borisem Šťastným. Ten nedávno opustil ODS, podle Bobošíkové by ale neměl být jediný. V souvislosti s klausovským hnutím by se prý měla spustit „lavina“ odchodů od občanských demokratů. „V neděli by měli přibýt další lidé z ODS,“ dodala Bobošíková.

Se Šťastným dále řešila organizační otázky. Například vůbec to, jak se Václav Klaus vrátí do aktivní politiky. Oba se shodli, že před předčasnými volbami není už moc času. „Na co rozhodně není čas, abychom zakládali novou politickou stranu,“ míní Bobošíková.

Na vytváření klausovské základny už intenzivně pracuje. Zapojila například bývalého člena ODS a exprimátora Kladna Milana Volfa. Uzavřela spojenectví s hnutím Uzdravme naši politiku a hovoří i o klausovském projektu, který by vznikl na základě její Suverenity. Jmenovat by se mohl SUPR klausovci, podle SUverenity a PRosperity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…