Bohouši Sobotko, k lopatě! velí pravicový politik

09.09.2013 12:45

Bývalý poslanec sněmovny a někdejší člen ODS Michal Doktor (nyní hnutí Jihočeši 2012) ostře okomentoval slova předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky, jež pronesl tuto sobotu v Ostravě při zahájení předvolební kampaně před předčasnými volbami.

Bohouši Sobotko, k lopatě! velí pravicový politik
Foto: Daniela Černá
Popisek: Bohuslav Sobotka

„Prosadíme dobře fungující stát. To je hlavním cílem naší pozitivní kampaně, ve které představíme systémová řešení ČSSD, jak zlepšíme život lidí v naší zemi. V kontaktní kampani se během sedmi týdnů setkáme s občany na řadě mítinků, na kterých jim podrobně představíme náš volební program,“ sdělil předseda ČSSD B.Sobotka. 

"Mezi hlavní priority volebního programu ČSSD patří vytvoření nových pracovních míst, obnova hospodářského růstu a zvýšení minimální mzdy z 8 500 na 12 000 Kč hrubého příjmu v roce 2018. Chceme zlevnit léky i knihy snížením DPH a zavést pořádek do výběru daní. Stát musí podpořit mladé rodiny, zavést porodné na druhé i třetí dítě a zvýšit kapacitu míst v mateřských školách.  Chceme zajistit důstojný život seniorům, proto obnovíme plnou valorizaci penzí a zaručíme dostupnou a kvalitní zdravotní péči,“ uvedl dále B. Sobotka.

A pokračoval: „Chceme ve volbách porazit pravici a napravit nespravedlivé reformy, kterými za sedm let pravicové vlády poškodila ČR. Chceme prosadit, aby lidé za své peníze získali skutečně dostupné a kvalitní veřejné služby – dobře fungující stát. Proto se budeme ucházet o hlasy voličů, proto je budeme žádat, aby 25. a 26. října přišli k volbám a pomohli nám zlepšit život v naší zemi.“

Na tato vyjádření reagoval někdejší Sobotkův kolega ze Sněmovny M. Doktor dne slovy „Stačil mi víkend, a to je jen začátek kampaně. Vzduchem už zase lítají miliardy, které nikdo nemá. Zahájím kampaň zvoláním: Bohouši Sobotko k lopatě!” posteskl si na své facebookové stránce a pokračoval dále, že B. Sobotka „se totiž evidentně těší na to, že s ním Hašek po volbách zamete stejně jako kdysi ČSSD se Špidlou a vyžene ho do bídy Bruselu za 250 tis. měsíčně... Češi platí daně jako mourovatí, nechte jejich peněženky napokoji.”

Celé vyjádření Michala Doktora:

Stačil mi víkend, a to je jen začátek kampaně. Vzduchem už zase lítají miliardy, které nikdo nemá. Zahájím kampaň zvoláním: Bohouši Sobotko k lopatě! Ten se totiž evidentně těší na to, že s ním Hašek po volbách zamete stejně jako kdysi ČSSD se Špidlou a vyžene ho do bídy Bruselu za 250 tis. měsíčně... Češi platí daně jako mourovatí, nechte jejich peněženky napokoji..



 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…