Bohumil Doležal se vysmál Babišovu programu. Ukáže prý IQ voličů

15.08.2013 12:02

V nepřehledné předvolební situaci budou prý voliči potřebovat bedekr, který by jim umožnil se zorientovat. Podle redaktora serveru Reflex.cz Bohumila Doležala v takovém průvodci nemůže chybět rozhovor, který deníku Právo poskytl Andrej Babiš, miliardář a předseda hnutí ANO 2011.

Bohumil Doležal se vysmál Babišovu programu. Ukáže prý IQ voličů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš, majitel Agrofertu

„Současní politici něco hlásají v programu, ale ve finále se starají jen o sebe. Všechny parlamentní strany po revoluci mají stejný program. Prachy a moc,“ cituje Doležal z rozhovoru. Alternativa, kterou nabízí, je však podle Doležala pochybná.

Jeho program zahrnuje pravicové i levicové myšlenky, je tedy „pro každého“, jak je podle Doležala u těchto hnutí zvykem. Středopravé myšlenky, ale i sociální stát. Volební systém by změnil na většinový, čímž Doležalovi připomněl systém mezi lety 1948 a 1989, který byl prý většinový naprosto ideálně. „Volby proto byly, jak se pamatujeme, samá radost, nikdo se nemusel trápit tím, koho volit,“ vzpomíná.

Problémem jsou prý pro Babiše novináři, kteří mu prý kazí jeho v zahraničí excelentní pověst. Na ně má prý políčeno „etickým kodexem“, jenž chystá prozatím pro žurnalisty v médiích, která sám vlastní. Mimo toto zkoumání „mravního ledví“ ale prý do redakčního obsahu médií nechce nijak zasahovat.

„Program, který tu pan Babiš načrtl, bude zajímavým testem IQ českých voličů,“ uzavírá Doležal.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…