Bohuslav Sobotka promluví v rádiu o EU. Kdyby jí nebylo, Evropu už by si prý dávno rozebralo Rusko

21.03.2015 13:56

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) bude hostem sobotního Pressklubu moderátora Luboše Xavera Veselého na Frekvenci 1. Chystá se okomentovat sjezd ČSSD, politiku EU a Ruska, prezidenta Miloše Zemana a nemálo času věnuje i Andreji Babišovi a hnutí ANO. Svého koaličního partnera podrobí ostré kritice.

Bohuslav Sobotka promluví v rádiu o EU. Kdyby jí nebylo, Evropu už by si prý dávno rozebralo Rusko
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ČSSD Bohuslav Sobotka

Předseda vlády a ČSSD Bohuslav Sobotka si pravidelně pochvaluje, že stávající koalice ČSSD, ANO a KDU-ČSL pracuje především ve prospěch občanů, čímž se liší od pravicových vlád, které se velmi často hádaly. Práci kabinetu si pochvaluje i přesto, že musí spolupracovat s Andrejem Babišem a hnutím ANO, které se podle jeho názoru vydalo po svém sjezdu cestou demokratického centralismu. ČSSD se prý naproti tomu víc otevřela lidem.

Hnutí ANO také vytýká, že zaspalo na dopravě, což je dobře vidět na situaci kolem mýta. v součtu ale vláda funguje a prosazuje důležité zákony, daří se to, neboť Sobotka prý našel recept, jak jít na Andreje Babiše. V pořadu svůj recept prozradí.

Znovu se také vyjádří k tomu, proč nepozval prezidenta Miloše Zemana na nedávný sjezd ČSSD a okomentuje i mezinárodní situaci. Dozvíte se, k čemu nám je dobrá Evropská unie. "Nedokážu si vůbec představit, jak by si země v Evropě rozebralo Rusko, kdyby neexistovala Evropská unie," zazní mimo jiné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…