Bomba: Matteo Salvini unikl atentátu

14.10.2018 20:02

Česko-italská blogerka Monika Pilloni ohlásila z Itálie, že ve městě Ala, kde měl vystoupit ministr vnitra Matteo Salvini, vybuchla před jeho příjezdem bomba.

Bomba: Matteo Salvini unikl atentátu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Matteo Salvini

V sídle místní organizace strany Liga ve městě Ala vybuchla bomba. Stalo se tak předtím, než na místo přijel šéf Ligy Matteo Salvini. Informuje o tom blogerka Monika Pilloni 

Výbuch se ozval přibližně ve dvě hodiny v noci. Nikdo nebyl zraněn jen proto, že kancelář byla prázdná. Kdyby v kanceláři někdo byl, mohl být vážně zraněn. Nad kanceláří žijí dvě rodiny s malými dětmi. Policie oblast zabezpečila a zamezila vstupu dalších lidí do ulice.

Výbuchu předcházely útoky i na jiné kanceláře. Objevily se na nich sprejové nápisy. Došlo také na stánky Ligy. Teď se zdá, že se agrese vůči Lize stupňuje. Tak to alespoň vidí její členové, mezi které patří i Monika Pilloni.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…