Bomba internetu: Píseň pro Tomia Okamuru a jeho hnutí. Už je kolem ní živo

14.06.2017 11:44

„Já volím SPD, já vím, proč SPD. Svobodu a přímou demokracii Tomia Okamury,“ zní v nejnovější písni zpěvačky Olivie Žižkové, která se v minulosti proslavila protiuprchlickou písní Evropo, dýchej.

Bomba internetu: Píseň pro Tomia Okamuru a jeho hnutí. Už je kolem ní živo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Proč právě SPD? Proč věřím SPD? Dá všem možnost v právu žít, v referendu se vyjádřit. Volby, ať chceš nebo ne, jsou pro nás nadějí na změnu. Přijď dát svůj hlas novému politickému systému,“ zpívá Žižková a vyzývá občany, aby zvážili, komu svůj hlas dají.

„Teď poslední svou šanci máš nebýt jen provincií Evropy,“ tvrdí. 

„Chceme radikální změnu politického systému, chceme přímou demokracii a referendum k němu,“ vystupuje v klipu také Jan Žižka. „Osobní, hmotnou a trestní zodpovědnost všech politiků a jejich odvolatelnost. Zákon prokázání původu majetku, padni komu padni, a potrestání zmetků. Konec regulací, chceme vytvářet víc pracovních míst,“ zpívá. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Nedovolme další okrádání občanů, exekutorskou mafii a gangy lichvářů. Chceme právo, spravedlnost, budoucnost bez dluhů, stát sloužící občanům, zbavme ho neduhů. Nechceme být jen provincií v prohnilé EU, chceme rozvíjet a bránit Českou republiku,“ křičí Žižka.

„Na YouTube má už dávno bejt možnost automatickýho opakování videa. Možná se zdá, že to říkám kvůli tomu, že si už po padesátý pouštím ‚Já volím SPD, já vím proč SPD‘. Ale říkám to přesně proto,“ zareagoval na nový song teplický radní za TOP 09 Dominik Feri.

„Hranice nemožného pokořena,“ napsal pak k tomu bulvární novinář Pavel Novotný.

reklama

autor: vef

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…