Bookmakeři již vypsali kurzy na nového prezidenta. Tito tři prý mají největší šance

28.12.2016 16:04

V roce 2017 proběhnou sněmovní volby a krátce po nich bude následovat volba prezidenta. Jak vidí šance jednotlivých kandidátů bookmakeři, o tom píše Deník Referendum.

Bookmakeři již vypsali kurzy na nového prezidenta. Tito tři prý mají největší šance
Foto: Hans Štembera
Popisek: Občané jdou k volbám do Senátu Parlamentu ČR

Podle bookmakerů sázkové kanceláře Fortuna vyhraje sněmovní volby hnutí ANO. Na vítězství Andreje Babiše ve sněmovních volbách lze v tuto chvíli vsadit s mimořádně nízkým kursem 1:1,17. Druhý nejnižší kurs je vypsán na sociální demokraty, vsadit na jejich volební vítězství lze nyní s kursem 1:5. Šance ostatních stran vyhrát volby jsou podle bookmakerů mizivé natolik, že na ně kursy ani nevypsali.

  • Celý text je ZDE

Na post nového premiéra bookmakeři sázky neuzavírají. Pokud totiž hnutí ANO volby do Poslanecké sněmovny skutečně vyhraje, vůbec to nemusí znamenat, že se jeho předseda Andrej Babiš stane nástupcem Bohuslava Sobotky v čele vlády. Své o tom ví expředseda ČSSD Jiří Paroubek – přestože se mu v roce 2010 podařilo vyhrát se sociální demokracií volby, jeho izolovaná pozice mu neumožnila sestavit vládu s většinovou podporou poslanců.

Podobný scénář nelze podle serveru vyloučit ani pro příští podzim.

Více než rok před prezidentskou volbou lze také vsadit na jméno jejího vítěze. Podle bookmakerů svůj post obhájí současná hlava státu, na Miloše Zemana je vypsán kurs 1:2,2. Druhým nejnižším kursem se v tuto chvíli může pyšnit zatím jediný Zemanův oficiální protikandidát Michal Horáček, bookmakeři na něj vypsali kurs 1:3,1.

Třetí nejnižší kurs je nyní vypsán na Petra Robejška, který před několika týdny založil nový politický subjekt a ohlásil jeho kandidaturu do Poslanecké sněmovny. Na vítězství Robejška v prezidentské volbě je možno na sklonku roku 2016 vsadit s kursem 1:9.

reklama

autor: vam

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …