Bouchly saze: Piráti píší dopisy Bruselu, tak já taky, píše zasvěcený muž. Výbušné

03.06.2020 12:21

Komunisté v roce 1968 požádali o okupaci země, které vládli – pirátský europoslanec Mikuláš Peksa se obrátil na EU ve věci mediálních rad svého vlastního státu... a analytik Jaroslav Štefec se rozhodl napsat vlastní verzi „kolaborantského dopisu“. Obrátil se na generálního tajemníka NATO Jense Stoltenberga.

Bouchly saze: Piráti píší dopisy Bruselu, tak já taky, píše zasvěcený muž. Výbušné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Štefec

Jaroslav Štefec má za to, že v poslední době je v módě udávat a psát kolaborantské dopisy. Za udávání považuje např. žádost pirátského europoslance Marcela Kolaji, aby se EU zabývala poslední volbou tří členů do Rady ČT. Radními se stali Luboš Xaver Veselý, Pavel Matocha a Hana Lipovská.

Anketa

Hrozí v Evropě podobné nepokoje jako v USA?

89%
11%
hlasovalo: 10410 lidí

„I já napíšu ‚práskací dopis‘. Budu ho adresovat šéfovi NATO Jensu Stoltenbergovi, a stálému šéfovi takzvané Konference národních ředitelů pro vyzbrojování (CNAD), do níž jsem jako zakladatel a první šéf (NAD) českého Národního úřadu pro vyzbrojování (NAA CR) Českou republiku v letech 1999 a 2000 úspěšně integroval, Camille Grandovi,“ uvedl Štefec na sociální síti Facebook.

V dopise hodlá Alianci požádat, aby českým vojákům sehnalo např. ponožky, protože ministr obrany za hnutí ANO Lubomír Metnar nedokáže sehnat ani ty, natož aby dokázal pro vojáky zakoupit složité zbraňové systémy.

„Je mi jasné, že tímto dopisem skutečně riskuji. Opravdu si nepřeji, aby nás vedení Severoatlantické aliance na základě obdržených informací po zralé úvaze jako černou ovci veřejně vyobcovalo a vyloučilo „na věčné časy“ ze svých řad ze strachu, že se český mor (vlastně dnes spíš koronavir) korupce a nemorálního předražování vojenských nákupů rozleze jako rakovina do celé struktury této jinak naprosto skvělé organizace. Jsem však ochoten toto riziko podstoupit!,“ prohlásil s na oko hranou statečností.

Nakonec požádal Boha, a to jakéhokoli Boha, aby bděl nad „ČR, její armádou a Ministerstvem obrany“.

„Udavačský dopis“ Jaroslava Štefce

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…