Bradáčová si prý platově polepší. Až o 270 tisíc ročně

01.08.2012 8:18

Nově jmenovaná vrchní státní žalobkyně v Praze Lenka Bradáčová si ve své nové funkci polepší také finančně. Na její účet přistane ročně až o 270 tisíc korun více, než tomu bylo doposud. Ráda cestuje do Afriky, bude na to mít i víc peněz, píše deník Blesk.

Bradáčová si prý platově polepší. Až o 270 tisíc ročně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lenka Bradáčová

Jako náměstkyně krajského státního zástupce v Ústí nad Labem měla Bradáčová základní plat kolem 78 tisíc měsíčně. Jako vrchní státní žalobkyně si ale přijde na 100 500 korun. Kromě toho se může právnička z Roudnice nad Labem těšit i na nové služební auto s řidičem.

Stěhovat se nebude

O stěhování do Prahy nechce prý ani slyšet, auto se jí tak bude hodit. Do úřadu to má totiž z domu přes padesát kilometrů. "Vždycky jsem do zaměstnání dojížděla a nikdy jsem to nebrala jako hendikep," nechala se slyšet. "Nechtěla bych pracovat a bydlet na tom samém místě. Ráda se vracím někam, kde je klid," upřesnila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…