Brexit bude, ujistila britská premiérka. Německý poslanec za to dámu setřel tím nejsprostším slovem, co angličtina zná

18.01.2017 20:59

Německý poslanec Evropského parlamentu Jan Philipp Albrecht dal jasně najevo, co si myslí o plánu britské premiérky Theresy Mayové na tvrdý odchod z Brexitu. Padlo slovo „fuck“. A nejen to.

Brexit bude, ujistila britská premiérka. Německý poslanec za to dámu setřel tím nejsprostším slovem, co angličtina zná
Foto: Hans Štembera
Popisek: Brexit, ilustrační koláž

Zelený poslanec Evropského parlamentu Jan Philipp Albrecht si vyslechl plány britské premiérky Theresy Mayové na totální odchod z EU a těmto plánům se od plic vysmál. Rozhodnutí zcela odejít z EU označil za nedemokratické. Na sociální síti Twitter ovšem použil i mnohem tvrdší vyjádření. Informoval o nich britský server Daily Express.

„Tolik k demokracii. Nezávazné referendové harakiri s výsledkem 52 ku 48 procentům stojí nad rozhodnutím nejstaršího parlamentu na světě,“ zhodnotil vystoupení Mayové europoslanec. Poukazoval tím na to, že nezávazné referendum je pro tuto dámu důležitější než rozhodnutí legitimního parlamentu. Doufá proto, že parlament neobětuje velikou historii své velké země.

Celý článek naleznete zde.

„Ha ha, země je jednotná. Bože, Mayová si dělá srandu z vlastních voličů,“ napsal dále. Když se tak smál na sociálních sítích, mohl mít na mysli skutečnost, že většina Skotska hlasovala proti vystoupení z EU.

Zašel však ještě mnohem dál, když po svém vyložil slova britské premiérky Mayové o tvrdém Brexitu. „May: Běž do hajzu Evropská unie, ale prosím, neber nás s sebou. Fňuk, fňuk,“ vyložil si po svém slova britské premiérky zelený europoslanec. „May: Go fuck yourself EU but please don’t let us down. *whine* *whine*“ napsal doslova.

Jeho slova vyvolala protireakce z britského království, ale zelený europoslanec se jimi podle všeho nedal umlčet. „Vtipní zastánci Brexitu mi radí, abych sklapl, že stejně prohrávám. Uvědomujete si, že vaše vláda zabije pracovní místa i sociální systém jen proto, aby přežila,“ pokračoval ve slovní kanonádě na britské politiky Jan Philipp Albrecht.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…