Britské listy jedou svou verzi střelby v Mnichově: Já jsem Němec, sráči, křičel prý vrah

23.07.2016 9:58

Německá policie tvrdí, že v Mnichově útočil osamělý osmnáctiletý střelec, který zemřel, takže hrozba pominula. Jenže na sociální síti Twitter se objevilo video, které naznačuje, že útočníků by opravdu mohlo být víc. Svědčí o tom rozhovor muže s puškou, jenž se dal do hádky s občanem vybaveným kamerou. O jejich rozhovoru v angličtině informuje server televize Sky News.

Britské listy jedou svou verzi střelby v Mnichově: Já jsem Němec, sráči, křičel prý vrah
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německo, jak jej možná neznáte

V den masakru v Mnichově natočili lidé v bavorské metropoli hádku s mužem, jenž vyčkával na střeše jednoho z domů s puškou v ruce a hrozil, že začne střílet. „Já jsem Němec!“ křičel podle serveru televize Sky News mimo jiné přihlížející ozbrojenec. Českým čtenářům slovní potyčku zprostředkoval server Britské listy.

Pán na balkoně začal natáčet muže s puškou na střeše a vzájemně nešetřili ostrými slovy. „Seš hovno, to seš. Co to do prdele děláš?“ rozkřičel se muž s kamerou stojící na balkoně na ozbrojence ze sousední střechy. „No a co, já jsem se tady narodil,“ odvětil muž s puškou v ruce. Slovní bitka tím však neskončila. „No a co do prdele jako děláš?“ ptal se znovu muž s kamerou na balkoně. „Vyrost jsem tady s formulářem pro podporu v nezaměstnanosti,“ kontroval střelec. Následně se střelci dostalo ironické poznámky, že by se měl jít léčit. Muž s kamerou tuto radu okořenil další várkou sprostých slov. „Ty zasranej sráči!“ řekl mimo jiné.

Celý článek v angličtině naleznete zde

Celý rozhovor skončil v okamžiku, kdy střelec začal pálit z pušky a muž na balkoně se pro jistotu kryl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…