Britský list vytáhl VIDEO o Hillary Clintonové: Smrt, utajené záznamy a šokující plán na předání vlády

21.09.2016 8:50

Světovým internetem koluje již několik dní přibližně desetiminutové video, ve kterém se tvrdí, že Hillary Clintonová trpí od roku 2012 vaskulární demencí. Pacienti s touto diagnózou přitom umírají do tří až pěti let. Zastánci spikleneckých teorií hovoří o tom, že Clintonová brzy po nástupu do Bílého domu zemře a vystřídá ji Barack Obama.

Britský list vytáhl VIDEO o Hillary Clintonové: Smrt, utajené záznamy a šokující plán na předání vlády
Foto: archív autora
Popisek: Clintonová

Jméno autora videa, jež publikoval mezi prvními britský deník Express, není známo. On sám ale o sobě v doprovodném komentáři tvrdí, že působí jako profesor na třech lékařských univerzitách. Své jméno však nechce zveřejnit z obav o svoji kariéru a život. „Mnozí lidé, kteří se zmínili o špatném zdravotním stavu Clintonové, zemřeli a jiným jejich postoje zničily život. Dr. Drew Pinskymu je vyhrožováno smrtí, novinář David Seaman skončil v The Huffington Post a musí se skrývat.“

Anketa

Kdo je nadějí české pravice?

0%
0%
45%
1%
6%
1%
hlasovalo: 9269 lidí

Středobodem videa zveřejněného na YouTube, které shlédlo doposud téměř 700 000 lidí, jsou údajné zdravotní záznamy Hillary Clintonové. Hovoří se v nich zcela jasně o tom, že demokratické kandidátce na prezidenta Spojených států byla již v roce 2013 diagnostikována vaskulární demence. Jednou z příčin vzniku této smrtelné nemoci je krevní sraženina, kterou, jak připomíná Daily Mail, Clintonová utrpěla v roce 2012. Samotná Clintonová označila uniklé záznamy za falešné.

Jak ovšem poukazují někteří komentátoři i autor tohoto videa, u Clintonové se při některých veřejných vystoupeních skutečně projevily příznaky, které jsou pro vaskulární demenci symptomatické. Patří sem například problémy s motorikou, výpadky paměti a nekontrolované pohyby hlavy a jiných částí těla. Všechny tyto signály vážné nemoci přitom byly v souvislosti s vystoupeními Clintonové v rámci prezidentské kampaně zaznamenány

„Ve zdravotních záznamech Hillary Clintonové se tvrdí, že již vykazuje jasné příznaky choroby, které jsou u pacientů postižených vaskulární demencí běžné. Sám jsem byl svědkem mnoha takových záchvatů u svých pacientů a jsem přesvědčen, že Hillary jimi rovněž trpí. Nejznámější je asi ten, když před skupinou novinářů demokratická kandidátka z ničeho nic začne pohybovat svojí hlavou dopředu a dozadu,“ píše autor videa ve svém komentáři.

Autor videa rovněž předpovídá, že pokud Hillary Clintonová navzdory spekulacím o svém zdraví vstoupí do Bílého domu, příliš dlouho tam nevydrží. Bývalé ministryni zahraničí dává maximálně rok až rok a půl života. „Pacienti s tímto onemocněním žijí maximálně tři až pět let po stanovení diagnózy. Už nyní můžeme vidět, s jakými problémy se musí potýkat. Má problémy s motorikou, verbální komunikací, zapomíná a projevuje se u ní slabost. Je nemocná a pravděpodobně umírá.“

Samotná Clintonová tvrzení o své vážné nemoci opakovaně popřela stejně jako její osobní lékařka Lisa Bardack, jejíž jméno je na uniklých zdravotních záznamech Hillary Clintonové uvedeno. Nicméně kritici Clintonové přišli s další teorií, kterou je možné považovat za konspirativní. Údajně o své vážné nemoci dobře ví a chce pouze umožnit Baracku Obamovi, aby se mohl po její brzké smrti stát potřetí americkým prezidentem. Ostatně podle červnového průzkumu společnosti The Hill by třetí prezidentský termín Obamy přivítalo 67 % demokratů, byť americká ústava třetí prezidentských termín za „standardních okolností“ neumožňuje. 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Provazník

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…