Brutální napadení muslimky v hidžábu. Rozzuřený dav se prý mstil za Barcelonu

25.08.2017 9:45

Osmatřicetiletá žena v klidu kráčela po ulici v Madridu, když se na ni najednou vrhl dav a zbil ji do krve. Nedělala vůbec nic, jen šla po ulici. Jenže měla na hlavě muslimský šátek hidžáb a dav se jí chtěl pomstít za teroristický útok v Barceloně.

Brutální napadení muslimky v hidžábu. Rozzuřený dav se prý mstil za Barcelonu
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Španělsko se stále ještě vzpamatovává z teroristického útoku v Barceloně. Někteří lidé se ale vyrovnávají s pocitem ohrožení velmi zvláštním způsobem. Útočí na muslimky. Své o tom ví osmatřicetiletá žena, která šla v Madridu po ulici, když tu najednou se na ni vrhl dav lidí a zlynčoval ji. Zbil ji tak moc, že žena skončila v nemocnici, kde se pomalu zotavuje. Informuje o tom server britského deníku The Mirror.

Policie případ šetří jako zločin z nenávisti, jako rasistický útok. K napadení došlo u stanice metra Uséra. Napadená žena si stačila všimnout jen několika tváří útočníků, než se ocitla na zemi. Prý se nijak nesnažili skrýt své obličeje. Vedení policie proto oznámilo, že k mešitám poslalo strážce zákona na hlídky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…