Brutální video: Kiska a černoši. Špína do voleb? Tady bude hodně zle

16.01.2020 16:43

Strana Směr-sociální demokracie slovenského expremiéra Roberta Fica před únorovými volbami do parlamentu přišla s propagačním videem útočícím na exprezidenta Andreje Kisku. Ve videu parodická postavička Kisky vítá na Slovensko migranty se sloganem „Kiskova vize pro Slovensko“. Kiska šéfuje nové straně Za lidi, která má podle slovenských médií podporu asi deset procent.

Brutální video: Kiska a černoši. Špína do voleb? Tady bude hodně zle
Foto: Youtube
Popisek: Parodické video strany Směr-SD

Anketa

Řídili by Piráti Českou republiku dobře?

3%
97%
hlasovalo: 21257 lidí
„Kiskova vize pro Slovensko,“ začíná zesměšňující video, načež se objeví animovaná postavička exprezidenta Andreje Kisky. „Jako nový premiér všem ukážu, že jsme moderní a bohatá země. Přijmeme tisíce imigrantů. Máme morální povinnost pomoci těmto lidem a podělit se s nimi o naše bohatství,“ tvrdí hlas podobný Kiskovi.

„Na návštěvě afrických zemí jsem viděl masy odhodlaných mladých mužů, kteří chtějí být i vašimi sousedy. Díky nim budete i vy pracovat jen do středy. Uvidíme se na svahu,“ končí Kiskovo parodické prohlášení.

Video má na svědomí strana Směr-SD Roberta Fica, která Slovensku vládne téměř nepřetržitě od roku 2006, ale její popularita podle slovenských médií klesá. „Pane Kisko, neberte nám lidskou důstojnost. Nedovolme, aby se Kiskova vize naplnila,“ stojí v závěrečném apelu na voliče, kteří se chystají jít k volbám do slovenského parlamentu, které proběhnou 29. února.

Exprezident Andrej Kiska po skončení mandátu a nahrazení Zuzanou Čaputovou založil novou stranu Za lidi, která si hned získala poměrně velkou popularitu a nyní je podle průzkumů s deseti procenty třetí nejsilnější stranou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…