Buď tady bude svoboda a demokracie, nebo islám! Okamura drsně udeřil po masakru ve Francii

30.10.2020 18:56

Tomio Okamura zveřejnil na svém YouTube kanálu pravidelné video, které se týká posledních aktualit. Tentokrát se věnoval spojení ODS, KDU-ČSL a TOP 09 před sněmovními volbami. „Všechny tyto partaje včetně Pirátů a STAN pak spojuje společný program, a tím je boj se Zemanem, s Babišem a s Okamurou,“ myslí si předseda SPD. Dalším tématem byl teroristický útok ve Francii, kde při útoku nožem byli zabiti tři lidé. „Plně se potvrzuje, že islám není kompatibilní se svobodou a demokracií. Buď tady bude svoboda a demokracie, nebo islám. Není nic mezi tím,“ uvedl Okamura.

Buď tady bude svoboda a demokracie, nebo islám! Okamura drsně udeřil po masakru ve Francii
Foto: Repro Youtube
Popisek: Předseda SPD, Tomio Okamura

„Předsedové ODS, lidovců a Kalouskovy TOP 09 zveřejnili, že se spojí do sněmovních voleb, které budou již příští rok. Spojení těchto tří partají je zcela jasně zaměřené proti Pirátům. Všechny tyto partaje včetně Pirátů a STAN pak spojuje společný program, a tím je boj se Zemanem, s Babišem a s Okamurou. Proti Okamurovi a SPD jen proto, že tyto strany tzv. demobloku vsadily na boj proti demokracii, proti vlastenectví, na boj „za svatý a neomylný Brusel“. Obsahově tyto strany už nejde příliš rozlišit. Nejpravděpodobnější je, že se dnešní koalice ODS, lidovců a TOP 09 do voleb rozhádá, a z historie víme, že tu je velká pravděpodobnost, že se rozpadne. Říká se, že nenávist a negace není program, ale jak vidíme, není to pravda, jelikož jak vidno, nenávist a negace skutečně může spojovat,“ říká ve videu Okamura.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec


Dalším tématem byl teroristický útok ve Francii, kde při útoku nožem v bazilice ve francouzském městě Nice byli zabiti tři lidé. „Jedné z obětí, ženě, útočník uřízl hlavu, další podřezal. Třetí oběť podlehla bodným ranám. Utočník křičel islámské Allahu Akbar. Další útočník volající Allahu Akbar ohrožoval lidi v Avignonu a policie ho zastřelila. A v saúdskoarabské Džiddě byl pobodán a zraněn člen ochranky francouzského konzulátu. Muslim, který je občanem Saúdské Arábie, byl zadržen. Plně se potvrzuje, ze islám není kompatibilní se svobodou a demokracií. Buď tady bude svoboda a demokracie, nebo islám. Není nic mezi tím. Hnutí SPD již ve Sněmovně podalo zákon na zákaz propagace islámské ideologie a na zákaz islámského zahalování na veřejnosti a jako jediná strana v Parlamentu prosazujeme nulovou toleranci nelegální migrace,“ říká předseda hnutí.

Anketa

Souhlasíte se zákazem vycházení od 21 do 5?

61%
39%
hlasovalo: 29132 lidí
A na závěr nemohl chybět koronavirus a současná vládní opatření. Mezi ta poslední patří zákaz nočního vycházení nebo zákaz prodeje v neděli. „Potisící prosím vládu a pány ministry, aby svá rozhodnutí alespoň zdůvodnili a nejlépe před rozhodnutím analyzovali problémy a pak teprve hledali řešení. Asi nepředpokládáme, že existují nějaká čísla, která potvrdila nebezpečnost pohybu lidí po deváté večer. Poté, co vláda omezila prodej v obchodech jen do osmi večer. Stále stejné množství lidí tak musí nakupovat v omezenějším čase a v méně obchodech, což logicky vede k jejich zahlcování. Pana premiéra rozčílilo pár stovek lidí na farmářském trhu v Praze během slunečního poledne na náplavce u Vltavy. Pan premiér podle všeho netuší, jaké houfy lidí jsou v supermarketech pod střechou, ale je to možná dobře, protože by je jinak asi zavřel taky. V každém případě to svědčí o naprostém odtržení reality od naší vlády a je třeba jen doufat, že nový pan ministr z hnutí ANO, který přichází s nemocniční praxí, přinese do vlády selský rozum a pohled člověka z ulice,“ myslí si Okamura.

Nového ministra zdravotnictví Jana Blatného prozatím hodnotí pozitivně. „Z jeho prvních slov se zdá, že to je nejen inteligentní člověk, ale i člověk, který se nebojí říct pravdu, že masové testování už ztrácí význam, protože promořeny jsou fakticky miliony lidí, že je třeba naopak chránit rizikové skupiny, a řekl i to, že covid je prostě chřipka, byť vážná, kterou nepodceňujeme.

Pana ministra budeme žádat o to, co mi předcházející ministři dodnes odmítali dát, tedy informace o tom, kolik lidí skutečně covid zabil, a informace, proč se plošně nedělají pitvy zemřelých uváděných na covid, abychom věděli, na co zemřeli primárně doopravdy. K tomu,abychom vyvázli ze současné krize, je skutečně potřeba vědět jasné informace, aby se neukázalo, že následky opatření jsou horší zlo než samotný virus. Pan ministr z praxe totiž vidí, jak jsou nemocnice ochromeny a jaké škody to doopravdy může způsobit, a to všem, nejen pacientům s covidem,“ uzavírá Okamura.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Barbora Richterová

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…