Budeme podřízeni musulmanům. Je to řízená invaze, jde o naši kutluru a Západu nic nedlužíme, sdělil vědec Drtinové

11.04.2016 11:05

Etnolog, antropolog a indián Mnislav Atapana Zelený vyslovil v souvislosti s uprchlickou krizí vážné varování před zánikem naší kultury. Oproti minulým stoletím, kdy si západní velmoci podmanily svět a tyly z něho, prý nyní reálně hrozí, že Západ ovládnou „musulmani“. Uvedl to v rozhovoru s Danielou Drtinovou pro DVTV, kde také prozradil, jak by se k nastalé situaci měla postavit střední Evropa.

Budeme podřízeni musulmanům. Je to řízená invaze, jde o naši kutluru a Západu nic nedlužíme, sdělil vědec Drtinové
Foto: Repro Foto: ČT24
Popisek: Cestovatel a znalec přírodních národů Mnislav Zelený

Multikulturní společnost nepovažuje Zelený za přirozenou, protože je to prý míchání jablek s hruškami. „Člověk má v genech tisíce let historického vývoje, kultura se nějakým způsobem vyvíjí,“ upozornil s tím, že každý jsme prostě jiný a je iluzorní se domnívat, že lze kultury jednoduše unifikovat. „To není možné, abychom zavedli kurzy pro islám, jak se chovat k ženám, s tím, že projdou kurzem, dostanou známku, že se naučili, jak se mají chovat k ženám. To prostě nejde,“ doplnil.

V souvislosti s migrací do Evropy Zelený poukazuje na to, že drobné skupiny uprchlíků či jednotlivci, kteří se rozptýlí, pro nás nejsou nebezpečím, neboť se snadněji přizpůsobí naší kultuře. Pokud jich však ale přijde více, budou mít tendenci se seskupovat do větších celků, které si budou zachovávat své zvyky. „Je to otázka množství. Drobné skupiny uprchlíků jsou pro nás očistou krve, pokud jich ale přijdou miliony, jde o existenci naší kultury,“ má za to.

Antropolog taktéž poukazuje, že v minulosti se řada společností ocitla na vrcholu, aby vzápětí přišel jejich pád. I my jsme prý v současné době na vrcholu a hrozí nám taktéž pád, což Zelený odůvodňuje tím, že dochází ke zneužívání hodnot, které máme, jako jsou lidská práva a demokracie. My je prý dodržujeme, zato bandy kriminálníků, lumpů, podvodníků a také uprchlíků je zneužívají. „Zneužívají našich zákonů ve svůj prospěch a náš neprospěch,“ říká Zelený s tím, že díky zákonům, které jsme si vymysleli, se sami pohřbíme.

Našim vůdcům etnolog vytýká politickou korektnost, kterou dle svých slov nenávidí, protože korektnost prý zahaluje realitu. Zelený na toto konto podotýká, že jemu na rozdíl od politků nejde o hlasy voličů, a tak si může dovolit být upřímný. A proto říká, že střední Evropa nemá žádnou povinnost být solidární se Západem, neboť ten nás prý nechal vždycky na holičkách. Tuto tezi kromě jiného podkládá odkazem na „Mnichov“, kde nás prý Západ zaprodal Hitlerovi, či „Jaltu“, kde nás zase předhodil Stalinovi.

Celý rozhovor ke shlédnutí ZDE

Kořeny celého „průšvihu“ s uprchlickou krizí mají dle Zeleného svůj původ v koloniálním dělení světa, ke kterému došlo před pěti sty lety. Velmoci si tehdy rozdělily svět a z kolonií tyly. „A proč bychom měli za ně tahat horký kaštany, když oni si to zapříčinili? Oni zbohatli na těch zemích. Teď se karta obrací, dějiny se točí, tak teď zase budeme podřízeni my musulmanům,“ nastínil Zelený nelichotivou budoucnost Evropy. Samotný příliv muslimů do Evropy považuje antropolog za řízenou invazi.

Zelený v rozhovoru pro DVTV uvedl, že Islámský stát je pro Západ požehnáním. Proč? Protože velmoci prý získaly střelnici, kde se mohou zbavit zásob střeliva a vyčistit tak stůl zbrojařskému průmyslu, aby mohl vyrábět střelivo nanovo. Západ proto nechce tento bezpečnostní problém pořádně vyřešit. „Jim vyhovuje i to, že se k nám tlačí běženci. Mám dojem, že jim to vůbec nevadí,“ dodává.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…