Bůh Miloš odvrátil tvář od Šlechtové, posmívá se Martin Fendrych

23.06.2018 12:18

Komentátor Martin Fendrych se na serveru Aktuálně.cz vyjádřil ke konci ministryně obrany Karly Šlechtové (za ANO). „Bůh Miloš od ní odvrátil svou tvář,“ podotkl k jejímu přátelskému vztahu s prezidentem Milošem Zemanem.

Bůh Miloš odvrátil tvář od Šlechtové, posmívá se Martin Fendrych
Foto: www.karlaslechtova.cz
Popisek: Ministryně obrany Karla Šlechtová

„Je to tady, ministryně obrany Karla Šlechtová končí. Nepomohlo jí, že kopírovala styl Andreje Babiše, krmila Instagram haldami fotografií, jen pětina dotázaných ji v průzkumech obliby neznala, byla aktivní na Facebooku. Nespasil ji ani její nezměrný, bezhraniční, nekonečný obdiv k prezidentu Miloši Zemanovi. Jak je tohle možné, na co je pak v zemi spoleh?“ ptá se Fendrych. 

A připomíná, jak Šlechtovou v minulosti právě Zeman chválil. „Na podzim 2017 napsala předmluvu ke knize rozhovorů s Milošem Zemanem Dokážeme si vládnout sami. Použila věty jako ‚Jaká to čest, vidět prezidenta na vlastní oči‘ a ‚Je hlavně silná a svébytná osobnost, která se nenechá zmanipulovat nikým, ani veřejným míněním, ani svými poradci, ani šéfy světových velmocí‘,“ poznamenává dále Fendrych. Mimo jiné pak připomíná i to, že Šlechtová hovořila o Zemanovi jako o svém příteli. 

  • Původní text ZDE.

„Chápete, přítel! A on se na ni vykvajzne, když jí teče do bot. Co vlastně ministryně Šlechtová provedla? I za hledání novičoku Zemana pochválila, že to ‚vůbec není nic navrch, navíc, zbytečného‘. Vadilo snad, že Český svaz bojovníků za svobodu (Jaroslav Vodička) s láskou vzpomínající na zlaté časy železné opony loni 28. října udělil Šlechtové pamětní medaili 1. stupně? Nebo vadila fotka jejího milovaného Rambohafíka usazeného na věnci, který ona věnovala padlým ke Dni vítězství 8. května na Vítkově? Či snad Babiš žárlil na její vztah k Zemanovi…?“ ptá se dále komentátor. 

„Proč ji bůh Miloš opustil? Inu protože bůh si dělá, co chce, přičemž pozemský červ to musí strpět a dál ho vzývat. To je rozdíl mezi bohem a obyčejnou smrtelnicí. Věřme, že její víru v Zemana, který od ní odvrátil svou tvář, tato drobná epizodka nezadusí,“ uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…