Bulvár na titulní straně: Expremiér Gross je vážně nemocný. Takhle teď vypadá

27.01.2014 7:32

Bulvární deník Blesk v pondělním vydání píše o údajné nemoci expremiéra za ČSSD Stanislava Grosse. Jeho zdravotní stav prý bude vážnější, než se zdálo. Nejdříve začal někdejší politik výrazně hubnout, nyní jej nejčtenější český deník Blesk zachytil na fotografiích se zcela bezvládnou pravou paží. Tématu bulvární list věnuje svou titulní stranu a další následující listy.

Bulvár na titulní straně: Expremiér Gross je vážně nemocný. Takhle teď vypadá
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Stanislav Gross

Expremiér Stanislav Gross se podle deníku doslova ztrácí před očima. Podle informací, které Blesk získal, stojí za přeměnou z energického a sportovně založeného muže vážná nemoc. Začaly se prý dokonce množit zprávy o tom, že bývalý vrcholný politik, který zbohatl na podezřelých obchodech s akciemi, bojuje s rakovinou.

List zachytil Grosse při cestě do své advokátní kanceláře na pražském Smíchově. Nevypadal prý zrovna nejlépe, což dokazují také pořízené fotografie. „Po chodníku šel sice poměrně svižně, ale tvář měl pohublou, pobledlou a i málo všímavý člověk musel zaznamenat, že má problémy zejména s pravou rukou. Tou, s níž dříve dělal coby pravák téměř vše," popisuje Blesk. Nyní mu prý paže jen visela podél těla.

Jezdí se prý léčit do zahraničí. O svém stavu ale mluvit nechce

Deník pátral dál a zjistil, že nejde o nic náhodného. Dokazovat to má obvaz, který expremiér nosil už loni na podzim. Na dotaz prý někdejší vrcholný politik vůbec nereagoval. „Nechce to s nikým řešit. S rukou prý chodí na rehabilitace a za úbytek kil prý může nějaká dieta, co drží. Ale to je nesmysl," shodují se údajně lidé z Grossova okolí. Podle nich se expremiér jezdí dokonce léčit do zahraničí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…