Bulvár předložil národu odvážné fotky Zemanovy dcery, která prý poněkud trpěla

13.09.2013 7:01

První slečna Kateřina Zemanová se stala tváří modelingové soutěže Face 2014. Se stylistkou Dominikou Jankovičovou a organizátorkou focení Janou Jankovičovou strávila týden v Řecku, kde nafotila několik snímků. A je na nich sexy jako nikdy dřív, píše deník Blesk, který má fotografie k dispozici.

Bulvár předložil národu odvážné fotky Zemanovy dcery, která prý poněkud trpěla
Foto: Radim Panenka
Popisek: Prezident Miloš Zeman s dcerou Kateřinou navštívil Pardubický kraj

Anketa

Kterou stranu budete volit? Ptali jsme se mezi 11.-15. zářím, hlasování skončilo

10%
35%
4%
3%
3%
1%
hlasovalo: 59876 lidí

"Řečtí bohové možná poprvé měli na Olympu erotické sny," shrnuje deník výsledky práce Kateřiny Zemanové a její stylistky. Kate, jak první slečnu Blesk familiérně oslovuje, pózovala v řeckém přístavním městě Katákolo. Přetavila se tam prý v sexy bohyni. Ještě předtím ale Kateřina absolvovala náročný fyzický trénink a změnu jídelníčku.

Na několika fotografiích, které Blesk zveřejnil, pózuje upravená a nalíčená "první slečna" ve svůdných pozicích nejen v plavkách, ale také letních šatech a velkých slunečních brýlích nebo černém outfitu s nádechem tajemna, který podtrhuje rafinovaný make-up.

Žádné hvězdné manýry

K focení si Kateřina Zemanová přizvala svůj "tým krásy". Jana Jankovičová, která focení organizovala, i její dcera, stylistka Dominika, mají z práce s první slečnou skvělé dojmy. "Práce s ní je úžasná a obě jsme se tak mohly vybláznit. Kate je před objektivem přirozená a snad uznáte, že i svůdná," shrnula týdenní focení Dominika.

Rozhodně prý Kateřina neměla žádné hvězdné manýry. "Vůbec ne! Chovala se profesionálně a skromně," dodala organizátorka focení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…