Bulvár si všímá vývoje vztahu Zemanova kancléře s moderátorkou ČT

10.01.2014 6:52

Hradní kancléř Vratislav Mynář dal přítelkyni, moderátorce České televize Alexandře Noskové, k Vánocům prstýnek. Všiml si toho deník Blesk, jenž pátrá po tom, zdali je zásnubní. Co začalo masáží na pláži v Dubaji, tak může skončit svatbou, píše bulvár.

Bulvár si všímá vývoje vztahu Zemanova kancléře s moderátorkou ČT
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vratislav Mynář

Blesk si prstenu moderátorky, která od vztahu s Mynářem moderuje v České televizi dopravní zpravodajství ve Studiu 6, všiml právě v televizi. „Ten prstýnek je můj, nebudu to dále komentovat,“ řekla Nosková bulváru.

Sdílnější byl sám Mynář, který potvrdil, že prsten moderátorce daroval on. „Byly přece Vánoce,“ zmínil se. Je-li však prsten zásnubní, nechtěl Blesku říct. „To když vám řeknu, tak prozradím moc,“ dodal.

Blesk rovněž vypátral, že i kdyby to zásnubní prsten byl, ke svatbě dojít zatím nemůže. Hradní kancléř je totiž zatím stále ženatý. „Snad už to bude brzy minulostí,“ povzdechla si bulváru Nosková.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…