Bulvár si všiml ozdoby mladého Topolánka: Hochu, jako kriminálník

12.07.2013 7:24

Syn expremiéra Mirka Topolánka Tomáš na módní přehlídce ukázal novou ozdobu své levé ruky, která vypadá jako tetování. Zkušení tatéři ale deníku Blesk řekli, že obrázek spíš připomíná dílo spoluvězně nebo malůvku fixou. "Hochu, to je kérka jak z lochu!" vzkazuje mu deník.

Bulvár si všiml ozdoby mladého Topolánka: Hochu, jako kriminálník
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

Ještě během návštěvy filmového festivalu v Karlových Varech nebylo na ruce Tomáše Topolánka po tetování ani stopy. O čtrnáct dní později už ale zdobí jeho levou ruku tlustou čarou vyvedený znak, jak lze vidět z fotografií pořízených během jeho účasti na módní přehlídce v pražské Lucerně.

Co přesně má ale znamenat, lze jen odhadovat. Může to být "S" jako pocta přítelkyni Simoně, se kterou si Topolánek junior užil dovolenou ve Středomoří, nebo také symbol znamení Lva, ve kterém se narodil Tomášův bratr Nicolas, spekuluje deník.

Vězeňské tetování

Umělci z pražského tatérského salonu malůvku odsoudili jako ne příliš kvalitní. "Je to rozpité. Vypadá to, jako by mu to dělal nějaký nezkušený kamarád na koleni u sebe doma a připomíná to tetování z vězení. V lepším případě si čmáral po ruce fixkou," zkritizovali klikyhák pro Blesk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …