Bulvár sledoval prezidenta na Mynářově svatbě. Nic skandálního ale neobjevil

01.03.2015 19:09

Kritici institutu manželství by řekli, že kancléř prezidenta Miloše Zemana Vratislav Mynář "to má spočítané". O víkendu složil manželský slib spolu s moderátorkou Alexandrou Noskovou, přičemž mu šel za svědka sám prezident republiky. A to, jak si Miloš Zeman veselku užil, rozebírá Blesk.cz.

Bulvár sledoval prezidenta na Mynářově svatbě. Nic skandálního ale neobjevil
Foto: Daniela Černá
Popisek: Kancléř Vratislav Mynář a Miloš Zeman ve Valašských Kloboukách

Prezident Zeman se svezl se svatebčany v autobuse ke kostelu sv. Havla. I v autobuse ho ovšem doprovázela ochranka a za zády měl po většinu doby "své lidi z Hradu" včetně mluvčího Jiřího Ovčáčka. Na svatbě se sice nezdržel příliš dlouho, protože se potřeboval připravit na nadcházející odlet do USA, ale povinnosti svědka splnil do puntíku. A nevěstu Alexandru Noskovou si evidentně oblíbil. Začali si tykat a došlo i na výměnu několika polibků.

"Pusa nebyla ani jedna, ani dvě. Pan prezident si potykal s Alex, takže si dali pusu. Pak dostal pan prezident pusu na oplátku od Alex, když jí věnoval svatební dar. Takže žárlivě jsem napočítal minimálně čtyři," prozradil s úsměvem Mynář.

Prezident o nevěstě mluvil jako o svém ideálu ženské krásy. Jako svatební dar jí věnoval náramek z bílého zlata s perlou. Na svatební hostině, která proběhla v Mynářově penzionu, pronesl proslov a pochutnal si na tradiční svíčkové.

Nevěsta prý byla krásná a reportér dodává, že si všiml i zakulacujícího se bříška paní Mynářové.

reklama

autor: mp

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

20:25 Debakl Nerudové. „Nemá na to. Ještě že není prezidentka.“ Po debatě se jedna hvězda rozjela

Vystoupení Danuše Nerudové v superdebatě lídrů kandidátek do eurovoleb jako „historický debakl“ zhod…