Bulvár sleduje Nečase a Nagyovou v lázních. Jméno spolumajitele vás překvapí

31.07.2013 8:05

Za poslední dny a týdny pravděpodobně nejvíce sledovaný milenecký pár tráví dovolenou. Expremiér Petr Nečas (ODS) a bývalá šéfka jeho kabinetu Jana Nagyová si užívají volné chvíle v Lázních Darkov. Snaží se prý chovat co nejnenápadněji, v sanatoriu se údajně ubytovali pod cizími jmény a černé brýle sundávají jen málokdy.

Bulvár sleduje Nečase a Nagyovou v lázních. Jméno spolumajitele vás překvapí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

"Jsou jako sicilští milenci na útěku, jako zajatci hříšné lásky pronásledovaní chladnokrevnou mstou," právě tak se podle bulvárního deníku Blesk chovají Nečas s Nagyovou. Málokdo by prý v téhle dvojici procházející se s boloňskými psíky po parku Lázní Darkov v Karviné hledal ještě nedávno jeden z nejmocnějších párů.

Jejich mimikry jsou prý dokonalé. V hotelu se ubytovali pod náhradními jmény, obličej si chrání černými brýlemi. Dokonce ani do jídelny prý nechodí a jídlo si nechávají donášet na pokoj. "Hrdličky chtějí mít soukromí. Z hotelu vždy vyjde jeden a až o chvíli později druhý," prozradil informovaný zdroj. Dvojici doprovází také ochranka, vždy se drží poblíž.

Kdyby ho potkali horníci...

Premiér vypadá podle deníku lépe než kdy dřív, díky dietě zhubnul pár kilogramů a svědci jej dokonce viděli ráno v parku i běhat. Také Nagyová pečuje o svůj zevnějšek, nechala si prodloužit vlasy.

Místní lidé, kteří expremiéra i přes maskování poznali, prý nevěřícně kroutí hlavou. "Divím se, že sem přijel. Lidi nemají práci a hrozí další propouštění z dolů v Paskově. Kdyby ho tu potkali horníci, tak by to byla jeho poslední dovolená," řekl deníku jeden z kolemjdoucích.

Do Darkova prý nezamířil Nečas poprvé. Ve zdejších lázních má podíl exministr životního prostředí Pavel Drobil (ODS), který musel opustit funkci pro nařčení z korupce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…