Burkiny znovu na scéně: Už sem nevkročím, pouštíte sem zahalenou muslimku!

07.08.2017 21:26

V jednom z pražských aquacenter byla k vidění žena oblečená v burkinách, v plavkách zahalujících téměř celé tělo. Jedna z návštěvnic dala následně okamžitě najevo, že už do aquaparku nikdy nevkročí, protože je dobrý jen pro sluníčkáře, kteří určitě odradí celou spoustu návštěvníků.

Burkiny znovu na scéně: Už sem nevkročím, pouštíte sem zahalenou muslimku!
Foto: Twitter
Popisek: Burkiny - ilustrační foto

Letní prázdniny se přehouply do své druhé poloviny, ale jedna věc se v Česku stále nemění. Žhavým tématem letošního léta zůstávají v Česku burkiny – plavky zahalující takřka celé tělo, které jsou populární např. mezi muslimkami. V České republice příliš často k vidění nejsou, ale když už se někde objeví žena oblečená právě v nich, vzbudí rozruch. Především na sociální síti Facebook.

Nejinak tomu bylo i v případě Aquacentra Šutka v Praze, kde byla žena oblečená v burkinách vyfocena. Zatímco většina návštěvníků si na sociální síti Facebook návštěvu aquacentra pochvaluje, jedna z dam dala jednoznačně najevo, že už do zařízení nikdy nevkročí, protože nemá důvěru v hygienu aquaparku.

„Donedávna úžasný aquapark plný nádherných žen koupajících se v PLAVKÁCH. Od teď jen multikulti sluníčkáři, kteří přišli o stovky a možná i tisíce zákazníků minimálně v Praze! Už tam nevkročím, neboť nevěřím jejich hygieně, když tam pouštějí zahalenou muslimku!!!!!!!!“ napsala evidentně rozhořčená Eliška Esposito na sociální síť.

O kauze jako první informoval server Forum24.cz Pavla Šafra s tím, že zaměstnanci aquaparku se zastali ženy oblečené v burkinách. Na jejich nošení není nic nehygienického. Pokud se už někdo chová nezodpovědně, bývají to spíš rodiče, kteří berou do vířivky v aquacentru i děti mladší tří let, čímž ohrožují jejich zdraví.

Celý článek naleznete zde.

Eliška Esposito doslova napsala:

Do nedávna úžasný aquapark plný nádherných žen koupajících se v PLAVKÁCH. Od teď jen multikulti sluníčkáři, kteří přišli o stovky a možná i tisíce zákazníků minimálně v Praze! Už tam nevkročím, neboť nevěřím jejich hygieně, když tam pouští zahalenou muslimku!!!!!!!!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…