Bursík Zemanovi: Kritizuje novináře, přitom sám lže

10.03.2013 21:16

V pátek dopoledne proběhla inaugurace prezidenta Miloše Zemana. Ten ve svém projevu vytyčil tři typy lidí, proti kterým chystá vést „válku“. Jednou skupinou jsou kmotři, další neonacisté a nakonec proti novinářům. K tomu se ostře vyjádřil místopředseda Strany zelených Martin Bursík.

Bursík Zemanovi: Kritizuje novináře, přitom sám lže
Foto: zeleni.cz
Popisek: Bývalý ministr životního prostředí Martin Bursík

Zeman měl s novináři problém vždy, uvedl dokonce, že jako prezident nebude poskytovat rozhovory deníkům MF DNES a Lidové noviny. V inauguračním projevu pronesl, že bude bojovat proti novinářům, kteří vymývají mozky a cíleně manipulují s veřejným míněním.

Místopředseda Strany zelených v rozhovoru pro vysílání Stalo se dnes Radiožurnálu zdůraznil, že na onom vymývání mozků se podílejí také samotní politici tím, co říkají.

„Dokázal bych uvést řadu příkladů, které řekl sám Miloš Zeman a které byly zjevné nepravdy, takže když už je takhle příkrý k novinářům, bylo by na místě, aby byl stejně přísný i sám k sobě," dodal Bursík.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…