Byl ožralej? přilétlo znovu na Miloše Zemana. Je to vtipné

09.07.2017 22:14

„Fotografie z dovolené Miloše Zemana varují a ukazují možnost, že pan prezident okázale ignoruje zákony této země. Viděli jste, jak mu ochranka pomáhá do loďky a z loďky? Je to podle vás pohyb člověka, který je zcela střízliv a nemá v sobě ani kapku alkoholu? Mně se to moc nezdá,“ zahajuje svůj komentář Jiří X. Doležal. Podle něj by na Vysočinu měla vyrazit Policie ČR a zjistit, zda i on dodržuje pro bezpečnost země tak důležitý předpis, že si vodák nesmí před plavbou na kánoi dát pivo.

Byl ožralej? přilétlo znovu na Miloše Zemana. Je to vtipné
Foto: ReproFoto: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem televize Barrandov.

Podle Doležala spolu s prázdninami udeřila vodácká sezóna a „spolu s tím na řadě říčních toků a přehradních nádrží začala policie spolu s plavební správou kontrolovat vodáky, zda se neplaví pod vlivem alkoholu či jiných návykových a psychotropních látek“. Zákaz plutí pod vlivem se podle J.X.D. „netýká jen kapitánů výletních lodí s desítkami cestujících, kde by měl svoji logiku a legitimní uplatnění“. Týká se prý ale i „kapitánů kajaků, kánoí či šlapadel – a samozřejmě i nafukovacích lodí“. „Na vodu prostě smí vodák jen střízlivej, jinak riskuje ve správním řízení pokutu až sto tisíc korun. A policie, jak psáno výše, bdí. Ve čtvrtek například proběhl velký zátah na přehradě Hracholusky,“ píše Doležal.

CELÝ ČLÁNEK ČTĚTE ZDE.

„Spolu se zvýšenou vodní bdělostí policie přišla i jiná událost, událost z vysoké politiky: Pan prezident Miloš Zeman nastoupil na svou zaslouženou dovolenou, kterou tráví na Vysočině čvachtáním na gumovém člunu po rybníku. A zde se oba příběhy začínají křížit,“ rozepisuje se komentátor Reflexu na adresu prezidenta. Podle Doležala totiž existují indicie, že by se Miloš Zeman v lodičce mohl plavit opilý. Napovídá tomu prý totiž to, jak prezidenta do člunu nakládá a vykládá jeho ochranka. „Že by byl pan prezident už stářím slabý a neobratný, samozřejmě vylučuji – vždyť před svou kandidaturou na další období veřejně prohlásil, že je tak zdráv, až má prostatu jako panic,“ píše J. X. Doležal.

Dále se komentátor Reflexu náležitě rozohnil. „Takže – bylo by skutečně nutné politika s tak zdravou prostatou nakládat do člunu jako žok slámy, kdyby nebyl nadranc? Nesignalizuje péče ochranky, že pan prezident vyplul na hladinu vysočinského rybníka pod vlivem alkoholu, ne-li rovnou ožralej?“ píše. Národ má přece podle Doležala právo vědět, „zda jeho hlava sama dodržuje předpisy, které musí řadový občan pod hrozbou vysoké pokuty dodržovat“. Tato otázka podle Doležala „zůstává bolestně nezodpovězená“. Dále komentátor apeluje na Policii ČR: „Vyjeďte párkrát na Vysočinu, vylovte Zemana z rybníku a dejte mu dýchnout, zda i on dodržuje pro bezpečnost země tak důležitý předpis, jako že si vodák nesmí před plavbou na kánoi dát pivo.“ 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: maz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…