Byla jsem vyvrhel. Bolševik třídil, vzpomínala Bára Hrzánová v rádiu

08.03.2019 17:52

Herečka Barbora Hrzánová hovořila s moderátorkou Barborou Tachecí v pořadu Osobnosti Plus Českého rozhlasu. A řeč se točila hlavně kolem komunistů a manipulací.

Byla jsem vyvrhel. Bolševik třídil, vzpomínala Bára Hrzánová v rádiu
Foto: David Hora
Popisek: Herečka Bára Hrzánová na diskusi v Českých Budějovicích

Hrzánová podle svých vlastních slov patřila mezi vyvrhele, kdy ji vyvrhnul kádrový škraloup otce a situace v rodině vůbec. „Bolševik nás roztřídil,“ uvedla. „Mám takovou šťastnou povahu, že mně nějaké věci docházejí až s odstupem let,“ zmínila k dětství. „Posílilo mě to,“ dodala. Zavzpomínala i na to, jak její otec Jiří Hrzán se s mnohými soudruhy i popral. „Vyjadřoval se svobodně, pak byl vyhozen z Činoherního klubu,“ vyprávěla.

Anketa

Vítáte návrat Ivana Langera na scénu, byť jen regionální?

3%
94%
hlasovalo: 11245 lidí

Hovořilo se pak i o inteligenci; Hrzánová bývá řazena mezi nejchytřejší herečky. „Otevřenou hlavu rozhodně vnímám jako prostor ke svobodě. Jestliže něco zjistíte nebo si o něčem něco přečtete, tak samozřejmě jste svobodnější, protože se s vámi dá těžko manipulovat. Ta svoboda je pro mě nejdůležitější,“ zmínila. I na ni však byla zkoušena manipulace. „Nemusí to být z pozice síly nebo nadřazení... Jsou ty pokusy vždycky. Manipulovat s vámi ale může i prodavačka v zelenině, když si usmyslí. Se mnou se ale opravdu manipuluje hodně špatně,“ dodala.

Herečka pak hovořila i o čestnosti, odvaze a spravedlnosti. „Každý by se měl o tyto hodnoty snažit. Jsou to malé kamínky, které se dají dohromady. Pořád věřím, že se každý o to snaží, ale občas se mu to smekne. Jsem asi blbá, že jo?“ podotkla v upřímném rozhovoru.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…