Byli jsme na semináři žen proti islamizaci. Z těch slov mrazilo

24.09.2016 8:17

REPORTÁŽ Seminář "Ženy proti islamizaci", který pořádalo hnutí Úsvit – NK, se konal v pátek dopoledne v Poslanecké sněmovně pod záštitou poslankyně Olgy Havlové a Jany Hnykové. Hlavním důvodem bylo poukázat na vážnost téma islamizace a celkově méněcenné postavení žen v islámu.

Byli jsme na semináři žen proti islamizaci. Z těch slov mrazilo
Foto: Václav Fiala
Popisek: Beseda s poslankyní Olgou Havlovou

„Ve většině evropských velkoměst je souběžně s tím světem, který známe my, i další svět, kam turista zabloudí jen málokdy, kam se běžný občan, ale dokonce i policajti bojí vstoupit, paralelní svět vytvořený masovou imigrací muslimů. Ve městech se objevuje nová muslimská realita, kam domorodec raději nezabloudí, protože se bojí, má obavy. Svět ošátkoványch žen oděných v neforemném stanu a s houfem dětí. A já nechci, aby to takhle vypadalo i u nás," vyslovila své obavy Hnyková.  
 
Islamizace a vůbec problémy s muslimy a přistěhovalci jsou podle mluvčích akce největším úkolem současnosti. A do té doby, než zde bude jistota, že další generace nebudou vyrůstat v jiném světě, tak by všechny problémy měly jít stranou a měli bychom udělat maximum pro udržení naší kultury.
 
O to by se rád postaral i poslanec Marek Černoch, který slíbil, že islamizaci nedopustí. „Budu dělat všechno pro to, aby islamizace Evropy nenastala. Oceňuji sílu žen, jakým způsobem jsou schopny zvládat všechny věci a problémy a jako další důležitou věc považuji to, aby nebylo legalizováno násilí na ženách, které je u muslimů téměř běžné," uvedl šéf poslanců Úsvitu Marek Černoch.
 
 
 
Na semináři vystoupila také poslankyně Olga Havlová, a to na téma porodnost a reprodukce naší populace, kde poukázala na fakt průměru porodnosti. Například na Nigérii připadá průměr 7,6, u Somálska 6,6 a pro porovnání na Českou republiku vychází průměr pouze 1,5 dítěte na osobu. Čímž je jasné, že křivka růstu obyvatel afrického kontinentu jde strmě nahoru. Jak to tedy bude vypadat v dalších letech? Havlová by ráda prosadila zákon o zákazu nošení burek, který je již podán. 
 
Poslankyně Jana Lorencová doplnila svůj pohled na věc: „Někdy mám pocit, že už všechno podstatné na téma islámu bylo řečeno. My s tím, co kolem sebe vidíme, něco dělat můžeme nebo spíš musíme. Já jsem již upozornila na to, že to není krize, ale nájezd nekontrolovaných mas lidí, kteří přichází naší civilizaci zničit. Bojím se, že se brzy budeme bát ještě víc. Někdo konkrétní tuto krizi způsobil, a byly to elity EU, které totálně selhaly. Naše povinnost je bránit naší civilizaci, a to oni nedělají," vyslovila své obavy Lorencová
 
Svoje slovo dostala přes Skype i Mona Walter, somálská exmuslimka, která nyní žije ve Švédsku. Walter prý odešla od islámu, když zjistila, že toto náboženství je jedna velká lež. Nyní se snaží otevřít oči všech ostatních muslimek. Sama poznamenala, že budoucnost vidí velmi černě. Muslimové musí žít podle práva šaria, a to je neslučitelné se soužitím s naší společností.
 
Obavy z islámu a islamizace sdělila rovněž Jana Borkovcová (Blok proti islamizaci), která uvedla další problémy. Ženská obřízka, bití, žena nemůže mít kariéru, ženy dědí polovinu toho, co muž, pedofilie... „Je potřeba říct stop, nemůžeme si zvykat," vysvětlila Borkovcová.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…