Bývalý Véčkař Huml přešel do ČSSD. Jeho už Peake nezíská

20.04.2012 22:33

Zatímco se Karolína Peake snaží získat členy do svého nového poslaneckého klubu, taktéž bývalý Véčkař Stanislav Huml vstoupil do jiné strany. Jde o všem o ČSSD. Členem je prý už od ledna.

Bývalý Véčkař Huml přešel do ČSSD. Jeho už Peake nezíská
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

Stranickou legitimaci získal Stanislav Huml už v lednu v Brandýsu nad Labem. "Není to pro mě tak zásadní informace. Se sociální demokracií jsem již spolupracoval," uvedl pro server Aktuálně.cz, proč nic neoznámil.

Huml se účastnil už od léta loňského roku jednání poslaneckého klubu sociálních demokratů. Má tedy pravdu v tom, že s nimi spolupracoval již dávno před vstupem do strany.

Před rokem 1989 si Huml vyzkoušel i KSČ. Poté vstoupil do VV, ale následně se stal „odpadlíkem“, když kritizoval poměry uvnitř strany. V momentě střetu Kristýny Kočí s Vítem Bártou se postavil na její stranu.

Na rozdíl od Kočí a Jaroslava Škárky vyšel Huml ze soudního sporu ohledně úplatkářství ve VV dobře. Vypovídal, že Bárta mu nabízel zajištění zakázek pro jeho nahrávací studio jakožto odškodnění za snížení platu. To následně posloužilo i jako jeden z hlavních důkazů. Soudce jeho výpovědi označil za věrohodné.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…