Bývalý muslim: Evropští vládci si plánovali, že si islám ochočí. A teď se nestačí divit...

01.05.2016 13:39

Vítejte v islamizované Evropě. Přivítání v tomto duchu připravil čtenářům publicista, blogger, zakladatel Česko-muslimského institutu a exmuslim a konvertita ke křesťanství Lukáš Lhoťan. Evropané si tak dlouho zvali do Evropy muslimy, až se stalo, že v srdci Evropské unie – v Bruselu – je islám nejrozšířenějším náboženstvím.

Bývalý muslim: Evropští vládci si plánovali, že si islám ochočí. A teď se nestačí divit...
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Lukáš Lhoťan

Evropané se dodnes odvolávají na křesťanské hodnoty. Jenže od časů francouzského osvícenství dělají obyvatelé západní Evropy vše pro to, aby své křesťanské hodnoty oslabili. V konečném důsledku to vedlo i k poklesu porodnosti v Evropě. Zdejší politici to vyřešili tím, že si zvou muslimské migranty a doufají, že tito migranti podstoupí v podstatě stejný proces jako Evropané od dob osvícenství.

„Samozřejmě pod vlivem ideologie marxismu, ateismu a tzv. abrahamovských náboženství si naši evropští vládci mysleli, že islám dokážou zničit stejně, jako se jim to daří s křesťanstvím. Jenže ohá, on ten islám je jiný než křesťanství, je radikálně agresivní a netolerantní. A než to mnohým evropským vládcům došlo, některým to nedošlo doteď, tak mají islamizovanou Evropu,“ píše Lhoťan na blogu iDnes.cz.

Reaguje tak na varování belgického primase arcibiskupa Josepha De Kesel, který oznámil, že islám je v srdci EU nejrozšířenější vírou. A Evropané by s tím měli něco dělat, nesmějí si to nechat líbit.

V České republice se to zatím neprojevuje, podle Lhoťana žijeme do jisté míry v bublině. Čtyřicet let komunismu velkým vlnám muslimské migrace zabránilo. Jenže dnes se to může změnit a čeští politici s tím nic nedělají. Ti, kteří si rizika islámské migrace uvědomují, se hádají mezi sebou. Stačí se podívat na skupinu Martina Konvičky, Petra Hampla a Tomia Okamury. A zatímco se tito muži dohadují, z Česka se možná pomalu stává migrační trasa číslo 1 směrem do Německa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…