Bývalý náměstek Babiše napíše knihu. Bude to prý „zábavné“ čtení

17.07.2015 19:30

Někdejší náměstek Andreje Babiše Lukáš Wagenknecht si v tuto chvíli užívá volno poté, co odmítl dělat ministru financí z ANO politického náměstka, Je to totiž podle jeho názoru zbytečná funkce. Místo toho se možná bude věnovat psaní, třeba i o tom, jak zábavné bylo dělat audit v pražském dopravním podniku, Krajské zdravotní a Ministerstvu financí.

Bývalý náměstek Babiše napíše knihu. Bude to prý „zábavné“ čtení
Foto: Hans Štembera
Popisek: 1.náměstek ministerstva financí Lukáš Wagenknecht

„Chtěl bych napsat o tom, jak se v Česku vlastně dělá audit. Mám za sebou v tomto směru tři větší životní kapitoly. Prvními byly Regionální operační program Severozápad a Krajská zdravotní. Pak dopravní podnik. A do třetice Ministerstvo financí, to bylo také zábavné,“ říká bez dalších podrobností Wagenknecht serveru HlídacíPes.org.

Teď si užívá dovolenou, ale ještě nedávno byl prvním náměstkem současného šéfa státní kasy Andreje Babiše (ANO), který si ho sám vybral. Také ho ale sám vyhodil, přičemž exnáměstek tvrdí, že se nedozvěděl důvod vyhazovu. Konkrétnější představy o knize ale zatím nemá, jen prvotní nápady. Má prý docela dobrou paměť, takže se možná máme na co těšit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…