Č*bka zas*aná, dřu jak Bulhar, zaznělo u soudu s Nagyovou-Nečasovou. Proč to pan soudce pouští? A co to prý znamená pro výsledek?

19.05.2015 7:32

Věty jako „Já dřu jak Bulhar!“ „Ty ses posral, ty vole. Nechci tě vidět, běž si za tou slepicí!“ nebo „To je č*bka zas*aná!“ byly k zaslechnutí z odposlechů Jany Nečasové Nagyové během soudního líčení bývalého premiéra Petra Nečase. Dle Martina Shabu uvolněné odposlechy v soudní síni potápějí obhajobu bývalého premiéra a Jany Nagyové Nečasové. Ta se v odposleších vyjadřovala dosti vulgárně na účet bývalé ženy bývalého premiéra, ale rovněž i na něj.

Č*bka zas*aná, dřu jak Bulhar, zaznělo u soudu s Nagyovou-Nečasovou. Proč to pan soudce pouští? A co to prý znamená pro výsledek?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

„Na chlapa si hraj někde jinde, ne přede mnou. Všude se za mě stydíš. Lítám jak kráva. Ty jsi normální primitiv. Nebudu ti dělat poskoka. Nebereš mě jako partnera, šikanuješ mě. Doma držíš hubu a krok. To je vidět kdo tam nosí kalhoty,“ bylo slyšet z nahrávek u soudu, v nichž Nagyová-Nečasová nešetřila bývalého premiéra. Dle novináře Martina Shabu se tak celá věc pro Nečase komplikuje. „Scény jak vystřižené z jihoamerické telenovely,“ označil celý nahraný odposlech Martin Shabu v Lidových novinách.

Obhájce Nagyové-Nečasové Eduard Bruna se ohradil vůči nahrávkám, které byly přehrány v soudní síni. „Tato poslední přehrávka je pro mě jako obhájce víceméně dehonestací mé klientky, nikoliv důkaz, který by podporoval obžalobu,“ vyzval obhájce soudkyni, aby další přehrání odposlechů zvážila.

Vrchní státní zástupce Martin Brzobohatý však uvedl, že je třeba pouštět tyto nahrávky, protože je z nich patrné, že nešlo o kontrasledování, jak uvádějí obžalovaní, nýbrž o sledování. „Projednávání odposlechů souvisí s motivem a s některými skutečnostmi, které tu uvedli svědci, a s rolí jednotlivých obžalovaných. Část hovorů podle mě ukazuje na to, že šlo o sledování, a nikoliv o nějaké kontrasledování,“ řekl vrchní státní zástupce s tím, aby soudkyně Helena Králová s pouštěním nahrávek pokračovala.

Podkopává se tím podle Martina Shabu celá Nečasova obhajoba postavená na neopodstatněnosti odposlechů, tudíž je jasné, že se celý soudní proces pro Nečase nejeví dobře. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…