ČSSD dnes zahájí druhou část kampaně před volbami

13.09.2014 6:05

Sociální demokraté dnes v Praze zahájí druhou fázi kampaně před senátními a komunálními volbami. Během zasedání ústředního výkonného výboru strany, které bude výjimečně otevřené médiím, vystoupí se zhodnocením dosavadní účasti na vládě premiér Bohuslav Sobotka i další sociálnědemokratičtí členové jeho kabinetu.

ČSSD dnes zahájí druhou část kampaně před volbami
Foto: Daniela Černá
Popisek: Příznivci si brali materiály ČSSD, růže a balonky.

ČSSD, která je v koaličním kabinetu nejsilnější stranou, chce podle Sobotky zdůraznit, že za sedm měsíců ve vládě neztrácela čas a prosadila řadu ze svých programových cílů včetně zvýšení minimální mzdy nebo výraznější valorizace penzí.

Naši intenzivní práci i fakt, že nás nezatěžují zbytečné skandály, jak tomu bylo v minulosti zvykem, považuji za nejlepší předpoklad pro zisk přízně voličů v podzimních volbách," uvedl také Sobotka, který si za cíl ve volbách do Senátu vytkl, aby klub ČSSD v horní komoře zůstal nejsilnějším.

Vedle Sobotky a ministrů vystoupí na akci, která je plánována asi na dvě hodiny, například také šéf Senátu Milan Štěch nebo kandidáti strany na primátory Prahy, Ostravy a Brna. Kromě prezentace svého vládního působení chce ČSSD představit také grafickou podobu druhé fáze volební kampaně.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…