ČSSD na dně. Postaví se tam, kam jí ukáží Zeman a Babiš, zoufají si u Pavla Šafra

23.06.2018 13:26

Komentátor Štěpán Malát na serveru Forum24.cz uvádí, že sociální demokracii se stalo to nejhorší, co se jí mohlo stát. „Velká strana je na hlubokém dnu,“ míní.

ČSSD na dně. Postaví se tam, kam jí ukáží Zeman a Babiš, zoufají si u Pavla Šafra
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD, ilustrační foto

„Kdysi velká strana je teď jako narkoman bez dávky. Je zoufalá, v deliriu, potřebuje dávku ‚moci‘. Aby se ke své vládní dávce dostala, jsou její čelní představitelé ochotní sebou nechat vláčet, nechají na sebe plivat a dělat ze sebe...“ poznamenává Malát s tím, že současné vedení ČSSD se teď chce za jakoukoliv cenu dostat k nějaké té funkci. 

  • Původní text ZDE.

„Před očima se nám děje mimořádně smutný pohled na kdysi velkou stranu, která vedla vlády, měla důležitý hlas a je tu s námi již od revoluce,“ sdělil. 

Současná ČSSD je podle jeho slov jiná. „Postaví se tam, kam jí ukáže Zeman a Babiš. Názory sociálních demokratů nejsou povoleny. A i když se Jan Hamáček těší na své dvojité ministrování, budou to dost hořké měsíce,“ uzavřel se slovy, že jde o smutný pohled, kdy velká demokratická strana byla odevzdána na hraní právě Babišovi a Zemanovi.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…