ČSSD nadělá z nezaměstnaných sluhy a služky, varuje Bobošíková

06.09.2013 16:05

Předsedkyně Suverenity Jana Bobošíková varuje jménem volebního bloku Hlavu vzhůru! před expresem do chudoby a ponížení. Právě ten se nyní rozjíždí, jak je vidět na kampani ČSSD.

ČSSD nadělá z nezaměstnaných sluhy a služky, varuje Bobošíková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

Bobošíková považuje recept sociální demokracie na snížení nezaměstnanosti za plivnutí do tváře slušným lidem. ČSSD prý udělá z nezaměstnaných sluhy v domácnostech výměnou za poukázky. Prý se tak rozšíří byrokracie a rádoby zprostředkovatelské agentury.

Nezaměstnaní nejsou sluhové ani služky

„Volební blok Hlavu vzhůru! si nedokáže představit, jak učitel, policista, dělník, doktor či zdravotní sestra, kteří přijdou ne vlastní vinou o práci, nastoupí na doporučení Sobotkova socialistického státu do rodin jako pradleny, uklízeči nebo údržbáři trávníků,“ diví se Bobošíková a dodává, že nezaměstnaní nejsou sluhové ani služky.

Podle šéfky Suverenity není úkolem státu platit rostoucí počty nezaměstnaných pomocí ponižujících poukázek a posílat je na nekvalifikovanou práci.

Náš volební blok nepřipustí experimenty s občany

Stát by měl motivovat podnikatele a živnostníky k vytváření pracovních míst. „Volební blok Hlavu vzhůru! takové experimenty s občany České republiky nepřipustí,“ slíbila Bobošíková.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…