ČSSD se rozhodla konkurovat komunistům, odhaluje JXD

18.06.2017 9:59

Názor šéfa Senátu Milana Štěcha ohledně živnostníků vyvolal bouřivé emoce. Na stránkách týdeníku Reflex se do něj „opřel“ i novinář Jiří X. Doležal. „Sociální demokracie nyní jen ústy pana Štěcha přiznala, že se rozhodla konkurovat Komunistické straně Čech a Moravy,“ píše Jiří X. Doležal, který připomněl například i postoj Jana Mládka nebo Bohuslava Sobotky.

ČSSD se rozhodla konkurovat komunistům, odhaluje JXD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Senátu Milan Štěch

Podle novináře bude stát výrok Milana Štěcha pár procent ve volbách. „Já jsem přesto z výroku nadšen, protože nesnáším pokrytectví,“ vysvětluje Jiří X. Doležal s tím, že sociální demokracie nyní jen ústy pana Štěcha přiznala, že se rozhodla konkurovat Komunistické straně Čech a Moravy.

Jak Jiří X. Doležal píše, ČSSD prý nestojí už jako vždy v dějinách po boku zaměstnanců proti zaměstnavatelům, ale začíná pomalu, ale jistě fungovat zcela marxisticky – na principu třídní nenávisti. „Strana už nebojuje za lepší podmínky zaměstnanců, ale za horší podmínky „bohatých“. A ještě k tomu „bohatých“ zaměstnanců,“ uvádí ve svém textu Jiří X. Doležal.

Podle novináře to začalo už před několika lety. „Slavným výrokem soudruha, sociálně demokratického ministra Jana Mládka, který prohlásil, že živnostníci parazitují na systému,“ píše Jiří X. Doležal a připomněl Bohuslava Sobotku, který pak také vyzval ke zdanění bohatých. „Třeba zaměstnanců, kteří mají plat vyšší než padesát tisíc,“ píše Doležal s tím, že typickým příkladem takového bohatce, kterého by Sobotka rád více zdanil, je třeba lékař operující lidské srdce.

  • Původní zdroj ZDE

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…