ČSSD začne kampaň ve vlaku do Brna, tam ji přivítá primátor

23.08.2012 16:30

Kampaň ČSSD před krajskými volbami bude zahájena v pondělí 27. srpna cestou rychlíkem Franz Schubert do Brna. Pokračovat by měla na Moravském náměstí. Kvůli akci hejtmani ČSSD odložili schůzku s prezidentem Václavem Klausem.

ČSSD začne kampaň ve vlaku do Brna, tam ji přivítá primátor
Foto: archiv
Popisek: Hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek (ČSSD)

„Nejde o nákladnou akci, vejdeme se zhruba do 50.000 korun,“ ujistil místopředseda ČSSD pro hospodaření Martin Starec. Nejdražší položkou prý bude pronájem rychlíkového vozu. Jízdou volebních lídrů, kteří budou zároveň prezentováni, chce ČSSD zahájit předvolební tour „řekněte ne Nečasově vládě.“

Na Moravském náměstí má hejtmany přivítat jejich spolustraník, primátor Roman Onderka. Poté bude hlavní hvězdou další Brňák, předseda Asociace krajů Michal Hašek. V patnáctiminutových vystoupeních pak osloví příznivce sociální demokracie šéf poslaneckého klubu ČSSD, dlouholetý stranický místopředseda Zdeněk Škromach a brněnská senátní kandidátka Stanislava Slavíková.

Na mítinku  vystoupí i místopředseda strany Jiří Dienstbier, který má být stranickým kandidátem na prezidenta republiky. „Klientelistické a netransparentní lobbistické skupiny investují značné prostředky do kampaně některých prezidentských kandidátů,“ vysvětluje, proč hodlá využít stranických akcí ČSSD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav, čtk

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…