ČT vyvěsila billboardy s Ebenem a Bohdalovou. Náklady: Zatím tajné

09.05.2013 8:13

Česká televize si objednala reklamu. Na billboardech ve městech a kolem silnic se v posledních dnech objevila blahopřání osobností České televize k 60. výročí jejího vysílání. Píše o tom server Lidovky.cz a má informaci, že ČT nechce zveřejnit, kolik jí to stálo. O sponzorském daru totiž jedná s karlovarskou Mattoni.

ČT vyvěsila billboardy s Ebenem a Bohdalovou. Náklady: Zatím tajné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova České televize na Kavčích horách

Od začátku května přejí na 600 billboardech po celé republice známé osobnosti všechno nejlepší k 60. výročí televizního vysílání na našem území. Na fotografiích Roberta Vana gratulují například Jolana Voldánová, Karel Šíp, Marek Eben nebo Jiřina Bohdalová. Lidovky.cz píší, že podle mluvčí ČT Michaely Fričové to známé osobnosti dělají bez nároku na honorář. „Celorepubliková outdoorová kampaň s přesahem do vysílání je realizována v rámci připravovaného společného projektu s jedním z velkých marketingových klientů ČT, kterým jsou Karlovarské minerální vody,“ vysvětluje dále mluvčí ČT.

„Celkové náklady budeme moci vyčíslit, až budeme mít celý projekt finálně dojednaný,“ doplňuje Fričová. Karlovarské minerální vody finanční podporu kampaně serveru Lidovky.cz potvrdily. Firma také slaví, a to 140 let značky Mattoni.

Billboard s chybou

Gramatická chyba, která se objevila na jednom z billboardů, patří podle Lidovek.cz do učiva základní školy. Na plakátu s Marcelou Augustovou ve větě "Ať ke všemu, co děláš, přistupuješ s pokorou a vervou" chybí čárka před vztažným zájmenem "co".

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…