Černá tlamo, korytáři. Dominik Feri si povídal s „fanouškem“

14.09.2016 10:50

Zlobu občanů na politiky nedávno na vlastní kůži pocítil teplický radní za TOP 09 Dominik Feri. Značně rozezlený uživatel Facebooku mu zaslal zprávu, v níž ho nevybíravým způsobem tituloval jako „zkurveného politického korytáře“. Podle Feriho je to ale značně zkreslená představa.

Černá tlamo, korytáři. Dominik Feri si povídal s „fanouškem“
Foto: Archiv DF
Popisek: Dominik Feri, radní města Teplice

„Snad si nemyslíš, že když mě nabonzuješ, černý debile, a zajistíš bloknutí profilu, že mně bude Facebook a ta tvoje tlama chybět!“ rozezlil se na teplického zastupitele Miroslav Stuška.

Zpráva, kterou tento uživatel Facebooku zaslal Ferimu, se takovými urážkami jen hemží. Teplický zastupitel je titulován jako „negr“, „čurák“ či „debil“. Stuška navíc míní, že Feri šel do politiky kvůli penězům. „Jsi jen zkurvený politický korytář. Nic víc, nic míň. Najdi si pořádnou práci, ty eso,“ doporučil mladému politikovi.

S takovými závěry Feri zásadně nesouhlasí. „Odměna za výkon mé funkce je 7135 Kč,“ vysvětlil Stuškovi. „Nejen, že jsem negr, ale ještě k tomu debilní negr, kterej si není schopnej najít ani pořádný koryto,“ dodal ironicky.

Konverzaci si Feri následně vyfotil a uveřejnil ji na svém facebookovém profilu, kde si posteskl, že lidé mají o výkonu funkce komunálního politika značně zkreslené představy.

„Z iluze, že politik = 150 tisíc měsíčně, služební auto a šňupání koksu z břicha striptérek, pramení u mnoha lidí nenávist k politikům a politice jako takové. Fakt, že na každé z více než 6 tisíc obcí pracují politici za podmínek mírně jinejch, každej samozřejmě přehlíží,“ uvedl Feri.

reklama

autor: luš

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…