Černobyl! Jan Hrušínský čeká plivanec. Velmi trpěl

03.03.2021 13:54

Herec a principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský se postavil proti spolupráci s Ruskem. V účasti Rusů na dostavbě Dukovan vidí hrozbu „Černobylu“ a nákup vakcíny Sputnik V považuje za hazard se zdravím Čechů. Nečeká odpověď, maximálně „plivanec v ParlamentníchListech.cz a v Babišových médiích“. Rozrušeně se vyjádřil zejména na adresu prezidenta Zemana.

Černobyl! Jan Hrušínský čeká plivanec. Velmi trpěl
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Ředitel Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský

„Přes 20 tisíc mrtvých – a Monika s Andrejem jsou na tom hůř než všichni? Jsme díky němu nejhorší na světě a jí vadí, že by měla něco dodržovat? Kolik lidí ještě v Česku bude muset zemřít, než vláda zavře i firmy, ze kterých se čínský virus covid-19 skutečně šíří? Policie místo toho, aby už dávno vyšetřovala Babiše kvůli zbytečným úmrtím a kolabujícímu systému zdravotnictví, kvůli Čapím hnízdům, únosům vlastních dětí na okupovaný Krym a kvůli snaze dělat pokusy na lidech s netestovanou ruskou vakcínou, buzeruje české občany na hranicích krajů,“ napsal Hrušínský a mimo jiné také sdílel fotografii Moniky Babišové, jež právě uvádí, že jsou na tom hůř než všichni ostatní, neboť musí vše dodržovat a ještě jsou sledovaní. 

Anketa

Který případný kandidát na prezidenta vás oslovuje nejvíc?

hlasovalo: 21753 lidí

„Kdy začnou státní zástupci vyšetřovat nemohoucího Zemana za veřejné šíření poplašné zprávy, že bezpečná a schválená vakcína Astra Zeneca je špatná? Za veřejné podrývání důvěry lidí v jediný účinný prostředek k přežití národa – totiž v bezpečné očkování? Kdo zabrání hazardování se zdravím lidí při pokusech s neověřenou ruskou vakcínou? Přitom oba prolhaní politici – Babiš i Zeman – se sami hned na začátku nechali očkovat americkou vakcínou Pfizer. Kdo zabrání katastrofám typu Černobyl, při hazardování vlády a Hradu s ruskou dostavbou jaderné elektrárny v Dukovanech? Není už toho na vyrabovanou a zařepkovanou Českou republiku, kde už i ryby v řekách plavou v kyanidu, nějak moc?“ ptá se dále Hrušínský.
 
„Až přijde koncem března Babiš s nářkem, že nutně zase potřebuje nouzový stav, bude ho opozice se svými hejtmany podporovat? Až Babiš s Hamáčkem v dubnu znovu vyhlásí ‚opravdu přísná opatření‘ a ‚tvrdý lockdown‘ – bude to ve skutečnosti zase znamenat stále dokola se opakující zákaz malých živností, kultury, škol a restaurací, které jsou zavřené už celý rok? Vrátí se do České republiky ještě někdy rozum a odpovědnost? Nevím, kdo na tyto otázky odpoví. Nejspíš plivancem proruské Parlamentní listy exsenátora Valenty, Babišova média nebo v nějakém přiblblém projevu zase Zeman,“ zmiňuje server ParlamentníListy Hrušínský.
 
„Patřím k tisícům úspěšných podnikatelů, jejichž zmařené tržby vláda už rok odmítá hradit a připadám si jako pokusné zvíře, co musí běhat stále v kruhu – a jehož cesta nikam nevede. Možná do špitálu. Jenže tam už není místo. Před rokem jsem to – i když předčasně – předpovídal a hodně lidí se na mě kvůli tomu zlobilo. Pak to začali říkat sami. Někteří z vás namítnou, že před Babišem tu politici taky kradli. I ti demokratičtí. Já vím. Kradli. Ale aspoň nás při tom netáhli do Ruska a komunismu z Číny. Neposílali na nás armádu a policii na okrajích každé obce. Nekradli nám svobodu a naději na budoucnost. Asi už nutně potřebujeme ty volby. A znovu začít normálně žít,“ zakončil.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.” Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.” Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí o přibližně deset tisíc, což činí úbytek zhru…